Eldsund, Strängnäs

Bataljonsgatan 10A

Såld
  • 3 rum
  • 88 kvm
  • Bostadsrätt

Högt belägen 3:a med sjöutsikt!

Tilltalande 3:a högst upp i huset med fantastisk utsikt över Mälarens vatten! Lägenheten kännetecknas utav sin generösa takhöjd, spröjsade fönster och vackra stuckatur. Genomgående parkettgolv, platsbyggda garderober & högkvalitativt kök ifrån HTH. Vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning som ansluter till balkongen. Modernt badrum inrett med kakel, klinker och golvvärme. Belägen på våning 3/3 i vacker kulturhistorisk byggnad uppförd 1921. Den tidigare kasernen renoverades omsorgsfullt under 2017/18 med dess charm och karaktär bevarad. Närheten till Mälaren är påtaglig och varma sommardagar lockas många till bad och båtplatserna strax nedanför. Hiss finns.

Brf Eldsundsviken 1 är en välmående bostadsrättsföreningen med 34 st. bostadsrätter och lika många parkeringsplatser. Som medlem i föreningen är den boende garanterad en parkeringsplats. P-plats med motorvärmare 250 kr/månad och p-plats med laddstolpe 435 kr/månad + förbrukning. Belåningen kr/m2 uppgår till 9 791 kr. Bostadsrättsföreningen disponerar en egen båt som är gratis för dom boende att nyttja.

I närområdet finns modern träningsanläggning, boulebana och motionsspår. Strängnäs centrum med sitt utbud av restauranger, affärer och allmän service finns på gång- och cykelavstånd. Bostaden är lugnt belägen invid Mälaren med knappt femton minuters promenad till tågstationen där du når Stockholm central på 50 minuter. Välkommen på visning!

Mer om mäklarna