Djupa Skogen, Strängnäs

Timmervägen 17C

Såld
  • 4 rum
  • 102 kvm
  • Bostadsrätt

Gavelradhus i barnvänligt kvarter!

Välkommen till Timmervägen 17C och detta välplanerade bostadsrättsradhus med gavelläge och uteplats i sydväst! Tre rymliga sovrum, dubbla badrum & stort kök. Barnvänligt kvarter med promenadavstånd till skola, förskola och grönområden.

Inbjudande entréhall med förvaringsmöjligheter öppnar upp till ett stort kök med tillhörande matplats. Köket är inrett med vita skåpluckor kombinerat med ljust kakel och generösa bänkytor. Köket leder vidare till det socialt utformade vardagsrummet, härifrån nås den härliga takade altanen i sydvästläge. Vardagsrummet och den takade altanen utgör under sommarhalvåret en trivsam social yta som bjuder in till sena grillkvällar med vänner och familj. På övre plan finns 3 välplanerade sovrum med gott om utrymme och goda förvaringsmöjligheter. Utöver detta finns två rymliga duschrum varav det ena med tvättutrustning och det andra med badkar.

Tilltalande utemiljö med goda möjligheter för den odlingsintresserade med strålande eftermiddags/kvällssol på altanen. Trevlig uteplats på bostadens framsida med lättskött gräsmatta som ramas in av staket. Praktiskt utvändigt förråd i anslutning till entrén.

BRF Sillen är en stor förening med 59 bostadsrätter fördelat på 24 huskroppar samt en gemensamhetslokal. Föreningen erbjuder bland annat sina medlemmar både garage- och parkeringsplatser med separat kö. I gemensamhetslokalen finns väl tilltagen tvättstuga, bastu och samlingslokal. Här hittar ni även ett gemensamt cykelrum och redskapsbod med verktyg som är fria att disponeras av föreningens medlemmar.

Dammen är ett familjevänligt område med knappa 150m till förskolan Siklöjan och 850m till Finningeskolan (F-3). I närheten hittar du både frisbeegolfbana, flertalet lekplatser och pizzeria. Larslunda sport- och fritidscenter inom 2 kilometer med padelhall, träningsanläggning, gymnastikhall, träningsplaner för fotboll m.m. Sim- och idrottshall planeras att tas i bruk vid årsskiftet 2024/2025. Här hittar ni även Strängnäs Golfklubb 18- och 9-hålsbana och trevlig lunchrestaurang. Goda bussförbindelser och med bil når ni enkelt Solberga handelscentrum, väg 55 och E20.

Mer om mäklarna