Dammen, Strängnäs

Timmervägen 10A

Såld
  • 5 rum
  • 108 kvm
  • Bostadsrätt

Familjevänligt bostadsrättsradhus med naturskönt läge!

Med ett attraktivt läge i hjärtat av familjevänliga Dammen hittar vi Timmervägen 10A och ett välplanerat radhus i strålande söderläge.

Här radar kvalitéerna upp sig för dig som letar efter ett lättskött familjeboende. Invändigt disponeras radhuset på 108 välplanerade kvadratmeter fördelat på två plan. Bostaden erbjuder två renoverade badrum (-2014 & 2015), tre rymliga sovrum, och ett fullutrustat kök med utgång till ett av bostadens altandäck i härligt söderläge. Inbjudande vardagsrum med plats för både matgrupp och sällskapsdel. I anslutning till köket finns även en praktisk tvättstuga och skafferi. Flexibel planlösning där det är enkelt att skapa ett fjärde sovrum om så önskas.

Utvändigt finner vi bland annat altandäcket med ett soligt söderläge inrammat av insynsskyddande staket i traditionell falurödfärg. I anslutning till altandäcket finns ett praktiskt isolerat förråd. perfekt förvaring för sommarens utemöbler. På husets baksida i svalt norrläge finns ytterligare ett altandäck med vy mot intilliggande skogsparti.

BRF Hälleflundran är en populär förening med engagerad styrelse och välskötta fastigheter. Föreningen erbjuder bland annat möjlighet för de boende att nyttja en gemensamhetslokal med tvättstuga, bastu och en trevlig samlingslokal med fullutrustat kök som kan hyras till en avgift på 150:-/dygn. Föreningen tillhandahåller parkeringsplatser till en förmånlig avgift på 100 till 300:-/mån, separat kö.

Dammen är ett lugnt och familjevänligt område med knappa 300m till förskolan Siklöjan och 800m till Finningeskolan (F-3). I närheten hittar du både frisbeegolfbana, flertalet lekplatser och pizzeria. Larslunda sport- och fritidscenter inom 2 kilometer med padelhall, träningsanläggning, gymnastikhall, träningsplaner för fotboll m.m. Sim- och idrottshall planeras att tas i bruk vid årsskiftet 2024/2025. Här hittar ni även Strängnäs Golfklubb 18- och 9-hålsbana och trevlig lunchrestaurang. Goda bussförbindelser och med bil når ni enkelt Solberga handelscentrum, väg 55 och E20.

Sammantaget ett bekvämt boende med närhet till allt som familjen kan önska!

Mer om mäklarna