Centralt, Strängnäs

Vitalisvägen 2A

Såld
  • 1 rum
  • 37,3 kvm
  • Bostadsrätt

Högt läge, låg avgift!

Varmt välkomna till Vitalisvägen 2A och en suverän 1:a på 3:e våningen med ett centralt och insynsskyddat läge, belägen i en attraktiv förening med låg avgift och belåning.

Lägenheten är disponerad på 37.3 tacksamma kvadratmeter som utgörs av en rymlig entréhall med goda avhängningsmöjligheter och praktisk förvaring via klädkammare. I anslutning till hallen ligger det inbjudande vardagsrummet med gott om plats för både sällskapsdel och sovutrymme. I anslutning till vardagsrummet når du det rymliga köket med generösa arbetsytor och gott om förvaring. Utrymme för matgrupp intill det trevliga fönsterpartiet med begränsad insyn. Modernt helkaklat badrum utfört i samband med stamrenovering 2009. Utrustat med praktisk tvättmaskin.

Bostaden ingår i föreningen Lektorn som är en välskött och stabil förening med 60 st bostadsrätter och en mycket god ekonomi, låg belåning. I den förmånliga avgiften på 1 977:- ingår värme, V/A och även fiberanslutning på 250/250. Föreningen har nyligen installerat solceller och laddstolpar till sina parkeringsplatser. Utöver detta så tillhandahåller föreningen sina medlemmar en nyrenoverad relaxavdelning med bastu, spabad och motionsrum och i källarplan hittar ni även 2 st tvättstugor.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Strängnäs har att erbjuda, perfekt för dig som söker en central lägenhet med låga omkostnader och en trivsam boendemiljö. Ett stenkast till Strängnäs resecentrum där tåget tar dig vidare till Stockholm central på 47 minuter. Strängnäs småbåtshamn, restaurangutbud och vackra promenadstråk når ni på bekvämt promenadavstånd.

Mer om mäklarna