Centralt, Strängnäs

Vitalisvägen 2B

Såld
  • 2 rum
  • 56,1 kvm
  • Bostadsrätt

Stilren 2:a i centralt läge med låg avgift!

Välkommen till Vitalisvägen 2B och denna mycket stilrena 2:a à 56,1 kvadratmeter i centralt läge! Härligt vitmålat vardagsrum med plats för både matgrupp & soffgrupp. Vardagsrummet ansluter till inglasad balkong med morgonsol. Charmigt och modernt kök med induktionshäll, inbyggnadsugn/mikro & diskmaskin mm. Matplats invid fönster med plats för flera middagsgäster. Vardagsrummet och köket skapar en trevlig atmosfär som inbjuder till socialt umgänge. Välplanerat sovrum som rymmer både dubbelsäng och garderobsförvaring. Yteffektivt badrum inrett med kakel, klinker & golvvärme. Tvättmaskin & handdukstork. Till lägenheten finns också ett källarförråd.

Brf Lektorn är en välmående bostadsrättsförening med 60 st. bostadsrätter. Nyligen har föreningen installerat solceller och laddstolpar till sina p-platser. Belåningen kr/m2 är 1006 kr. Det finns även en relaxavdelning med bl.a. bastu, badkar och löpband. Fiberuppkoppling ingår i månadsavgiften.

På Vitalisvägen bor du väldigt centralt med ett stenkast ifrån resecentrum där tågresan till Stockholm tar ca 50 min. Strängnäs stadskärna med dess utbud av butiker, restauranger och kulturliv nås inom några minuters promenad.

Mer om mäklarna