Centralt, Strängnäs

Sörgärdsgatan 24A

Såld
  • 2 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Modern gavellägenhet med centralt läge!

Varmt välkomna till Sörgärdsgatan och en modern gavellägenhet belägen på markplan med krypavstånd till centrum och tågstation.

En halv trappa upp välkomnar lägenheten er via en praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter som ger ett gott första intryck. Rakt fram ligger det moderna köket med kyl och frys i fullhöjd och plats för matgrupp intill fönster i söderläge. Vit skåpsinredning och antracitfärgad bänkskiva. Köket ligger vägg i vägg med det socialt utformade vardagsrummet, här finns det gott om svängrum för både vänner och familj. Charmig takhöjd och stora fönster ger rummet en tilltalande rymd. Intill ligger sovrummet med plats för dubbelsäng, arbetsbord och förvaring via rymlig klädkammare. Helkaklat badrum med välvda duschväggar och tvättstapel. Hela lägenheten genomsyras av ljusa ytskikt, genomgående parkettgolv och charmig takhöjd i både vardagsrum som sovrum.

Brf Bokbindaren 6 består av 14 st lägenheter fördelat på två huskroppar. Byggnaderna uppfördes 1929 och totalrenoverades 2018-2019. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller sina medlemmar 12 st parkeringsplatser separat kö. I månadsavgiften på 5 709:-/mån ingår värme, V/A och basutbud-tv samt ett förråd i källarplan.

Lägenheten är attraktivt belägen med ett centralt läge på lugn gata med närhet till det bästa som stadskärnan har att erbjuda. Ett stenkast till Strängnäs affärsgator, småbåtshamn, restaurangutbud, apotek, vårdcentral och vackra promenadstråk längs med Mälaren.

Sammantaget en praktisk bostad med centralt läge där det bara är att flytta in och börja trivas från första stund!

Mer om mäklarna