Centralt, Strängnäs

Eskilstunavägen 9C

  • 2 rum
  • 74,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 895 000 kr
Månadsavgift: 3 835 kr/mån

Generös tvårummare med inglasad balkong i söderläge!

Ett klockrent tillfälle för dig som söker en trivsam bostad med låga omkostnader, gott skick och krypavstånd till centrum. Lägenheten har tidigare varit en 3:a och den ursprungliga planlösningen kan enkelt återställas.

Denna bostad erbjuder en rad olika kvalitéer för det mindre hushållet med bland annat en inglasad balkong i söderläge som vetter mot den lugna innergården, helkaklat badrum, generösa sociala ytor via modernt kök med tillhörande matplats och ett tilltalande vardagsrum med fiskbensparkett och utgång till balkongen. Hela lägenheten präglas av ljusa, fräscha ytskikt och ett tacksamt ljusinsläpp via fönster från två väderstreck.

Brf Läraren är en välskött bostadsrättsförening i centrala Strängnäs. Bostadsrättsföreningen består utav 72 st bostadsrättslägenheter samt 2 lägenheter och 4 lokaler med hyresrätt. Flera stora renoveringar utförda, till exempel stambyte 2004, fönsterbyte 2018 & takomläggning 1985. Laddstolpar har även installerats vid samtliga p-platser. Till varje lägenhet tillhör två förråd. Separat kösystem till p-plats, kostnad 300 kr/månad. Lågt belånad förening med ynka 2 322 kr i belåning per kvadratmeter (Årsredovisning 2022). Här finns även ett gästrum/föreningslokal att tillgå för föreningens medlemmar. Inga inplanerade avgiftshöjningar avseende 2024.

Lägenheten är attraktivt belägen med ett centralt, lugnt läge med närhet till det bästa som stadskärnan har att erbjuda. Ett stenkast till Strängnäs affärsgator, småbåtshamn, restaurangutbud, apotek, vårdcentral och vackra promenadstråk längs med Mälaren.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Strängnäs

Eskilstunavägen 9C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.