Centralt/Norra kyrkberget, Strängnäs

Kyrkogatan 8

Såld
  • 2 rum
  • 83 kvm
  • Bostadsrätt

Central gavellägenhet med strålande mälarutsikt!

Välkomna till Kyrkogatan 8 och en välplanerad gavellägenhet med oslagbar Mälarutsikt! Här erbjuds ett centralt boende med badrocksavstånd till Mälaren, fönster i tre väderstreck och ett stenkast till centrum och allt som Strängnäs har att erbjuda. Lägenheten har tidigare varit en 3:a och den ursprungliga planlösningen kan med enkla medel återställas.

På andra våningen träder ni in en generöst tilltagen hall i vinkel med gott om plats för avhängning och förvaringsmöjligheter via platsbyggd garderob. Från hallen skymtas genast den strålande mälarutsikten i vardagsrummet tack vare stort fönsterparti. Det rymliga köket erbjuder goda arbetsytor och mycket skåpsförvaring. I anslutning till köket hittar ni det öppna matrummet med plats för både vänner och familj. Vidare in i lägenheten når ni det lättmöblerade vardagsrummet med oslagbar mälarutsikt och stora sällskapsytor. Härifrån träder ni ut på den charmiga balkongen med härlig morgonssol, perfekt för sommarens långfrukostar. Vidare erbjuder lägenheten ett luftigt sovrum i ostört läge mot gården med gott om plats för dubbelsäng och förvaring. Helkaklat badrum som renoverats i samband med stamrenovering 2006.

Bostaden ingår i föreningen Roggeanum som är en välskött förening med god ekonomi, engagerad styrelse och många utförda renoveringar. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat tvättstuga, förråd i både källar- och vindsplan och möjlighet att hyra lokal i byggnaden. Det finns både parkeringsplatser och garage i föreningen, separat kö.

Omtyckt kvarter som kännetecknas av vackra promenadstråk och närheten till Mälaren. Ytterst centralt läge med promenadavstånd till Strängnäs småbåtshamn, restauranger och vackra promenadstråk längs Mälaren. Europaskolan hittar du runt hörnet. 15 minuters promenad till Strängnäs tågstation där tåget tar dig till Stockholm central på 47 min.

Sammantaget ett centralt boende i en trygg förening. Varmt välkomna att bekanta er med er nästa drömbostad!

Mer om mäklarna