Centrala Strängnäs, Strängnäs

Kristinavägen 10A

  • 2 rum
  • 51 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 395 000 kr
Månadsavgift: 4 117 kr/mån

Central 2:a med södervänd balkong!

Varmt välkomna till Kristinavägen 10A och en fenomenal 2:a på andra våningen med fönster i två väderstreck, tidsenlig fiskbensparkett och möblerbar balkong i soligt söderläge. Allt detta i trygg förening med ett stenkast till det bästa som Strängnäs har att erbjuda.

En trappa upp stiger ni in en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och möts direkt av en tilltalande takhöjd på ca 270 cm, fiskbensparkett och en tidstypisk 40-talscharm. Bostaden inrymmer ett funktionellt kök med plats för mindre matgrupp. Väl tilltaget vardagsrum med gott om utrymme för sällskapsdel och matgrupp om så önskas. Härifrån kliver ni ut på balkongen i rakt söderläge, möblerbar med cafégrupp eller loungemöbel. Helkaklat badrum med behaglig golvvärme och utrustat med tvättmaskin.

Stabil HSB förening med 19 bostadsrätter och 1 affärslokal beläget i charmig 40-talsfastighet. Föreningen erbjuder sina medlemmar förråd i källarplan, möjlighet till parkering på innergården och tvättstuga i källarplan. I avgiften på 4 117:-/mån ingår både värme, V/A och basutbud för kabel-tv. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Strängnäs har att erbjuda, perfekt för dig som söker en central lägenhet med låga omkostnader och en trivsam förening. Strängnäs resecentrum på bekvämt promenadavstånd där tåget tar dig vidare till Stockholm central på 47 minuter. Ett stenkast till Strängnäs småbåtshamn, stadskärna, restaurangutbud och vackra promenadstråk.

Värd att besöka, kontakta mäklare för mer information!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Strängnäs, Strängnäs

Kristinavägen 10A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.