Centrala Strängnäs, Strängnäs

Klostergatan 6

Såld
  • 1 rum
  • 37,5 kvm
  • Bostadsrätt

Centralt vid Mälaren!

Med fantastisk utsikt över Mälaren ligger denna charmiga 1:a med centralt läge! Väldisponerad lägenhet om 37,5 kvm med låg avgift. Separat matplats invid kök och ett väl tilltaget vardagsrum och sovrum i ett. Från rummet finns utgång till en fantastisk balkong med fri vy över Mälaren. Inbjudande entréhall med praktisk förvaring via platsbyggda garderober. Hallen leder vidare till praktiskt arbetskök med läckert takfönster som ger bra med naturligt ljus. Möjlighet till mindre matplats invid kök. Väl tilltaget vardagsrum med plats för både loungemöbler och dubbelsäng. Från vardagsrummet är det utgång till möblerbar balkong med mälarustikt. Ett helkaklat badrum med dusch och med möjlighet till tvättmaskin. Till lägenheten hör dessutom dubbla förråd, ett på vinden och ett i källaren. Sammantaget ett mycket väldisponerat boende på attraktiv adress.

Bostaden ingår i Brf Kungsträdgården om totalt 10 lägenheter. En mycket låg belåningsgrad om 2561kr per kvadratmeter. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga och förråd i källaren och på vinden. Trevlig innergård med prunkade växter.

På Klostergatan bor ni på lugn gata mitt i centrala Strängnäs med krypavstånd till allt som stadskärnan har att erbjuda. Ett stenkast till Strängnäs affärsgator, småbåtshamn, restaurangutbud, apotek, vårdcentral och vackra promenadstråk längs med Mälaren med badrocksavstånd till närmsta badplats. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning!

Mer om mäklarna