Centrala Strängnäs, Strängnäs

Storgatan 18A, 645 30 Strängnäs

  • 3 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 900 000 kr
Månadsavgift: 3 719 kr/mån

Central 3:A med låg avgift!

I centrala kvarter högst upp i huset finns nu en 3:A om 68 kvm. Attraktivt läge med låg avgift. På 3:e våningen högst upp i huset med trevlig vy över innergård och vackra takåsar. Lägenheten välkomnar er via en rymlig entréhall med bra förvaringsmöjligheter. I anslutningen till hallen finns ett renoverat kök med separat matplats och vy mot innergården. Hallen leder vidare till ett sovrum med plats för dubbelsäng och trevlig vy över takåsar. Ett stort vardagsrum med dubbla fönster och trevligt söderläge. Ytterligare ett väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng. Praktisk skjutdörrsgarderob installerad längs med ena väggen i rummet. Renoverat och fräscht badrum med duschkabin.

Priorn 8 är en av Strängnäs mest eftertraktade föreningar och här bor du med en förmånlig avgift på ynka 3234:-/mån där både V/A och uppvärmning ingår. Tack vare fastighetens centrala läge har föreningen hyresintäkter från företagslokaler vilket gynnar föreningens ekonomi.
På vinden finns det ett förråd som tillhör lägenheten och i föreningen hittar ni en nyrenoverad tvättstuga. På innergården finns det parkeringsplatser och en charmig pergola med utemöbler som kan nyttjas av de boende under sommarhalvåret.

Sammantaget ett mycket charmigt boende i eftertraktad förening. Fenomenalt läge med krypavstånd till Strängnäs småbåtshamn, restauranger och vackra promenadstråk längs Mälaren. 14 minuters promenad till Strängnäs tågstation där tåget tar dig vidare till Stockholm central på 47 min.

Definitivt ett tillfälle att ta vara på - välkommen att anmäla ditt intresse!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Planlösning
    Planlösning

Centrala Strängnäs, Strängnäs

Storgatan 18A, 645 30 Strängnäs

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.