Centrala Strängnäs, Strängnäs

Nygatan 32B

Såld
  • 3 rum
  • 81 kvm
  • Bostadsrätt

Central trea på markplan med ett fenomenalt läge!

Välkomna till Nygatan 32B och en modern, välplanerad trerummare belägen mitt i centrala Strängnäs. Här erbjuds en hörnlägenhet på hela 81 kvadratmeter med låg avgift, moderna ytskikt och egen inglasad uteplats mot den lummiga innergården. Lägenheten färdigställdes 2013 och andas fortfarande nykänsla tack vare den genomgående ljusa och stilfulla interiören.

Hela lägenheten präglas av generösa ytor med gott om svängrum i såväl vardagsrum och kök som i sovrum. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en tilltalande atmosfär för såväl avkoppling som tillställningar med vänner och familj. Lägenheten inrymmer även två rymliga sovrum med förvaring via skjutdörrsgarderober och ett helkaklat badrum med tvättutrustning.

Brf Höjdparken är en mycket stabil och ekonomiskt välmående förening med en belåningsgrad på ynka 1 104:-/kvm vilket föranleder den förmånliga månadsavgiften på 3 039:-/mån. I månadsavgiften ingår värme, fiber (100/100), vatten och avlopp samt basutbud kabel-tv. Föreningen består av 22 st lägenheter fördelat på två huskroppar med en engagerad styrelse. Som boende i föreningen har du möjlighet att hyra övernattningslägenhet eller en uppskattad föreningslokal med köksdel. Det finns även källarförråd, tvättstuga med mangel, bastu/relax avdelning, motionsrum och ett garage med spolplats för bilen.

Lägenheten är attraktivt belägen med ett centralt, lugnt läge med närhet till det bästa som stadskärnan har att erbjuda. Ett stenkast till Strängnäs affärsgator, småbåtshamn, restaurangutbud, apotek, vårdcentral och vackra promenadstråk längs med Mälaren.
Ett perfekt boende för dig som söker en lägenhet med en trivsam boendemiljö med promenadavstånd till det mesta.

Mer om mäklarna