Centrala Strängnäs, Strängnäs

Nygatan 32B

Såld
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

Central tvåa med inglasad balkong och låg avgift!

Med ett attraktivt läge mitt i stan finner du denna trivsamma tvårummare med genomgående hög standard, generösa sällskapsytor och en stor, inglasad balkong som vetter mot den lugna innergården och anslutande grönområde. Bostaden är belägen på våning tre i ett modernt hus med bekväm hiss.

Lägenheten välkomnar er via en praktisk hall som ger ett gott första intryck. Vidare in i lägenheten hittar ni vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning med generösa sällskapsytor och gott om plats för vänner och familj. Köket utgör tillsammans med vardagsrummet en enda social enhet och från vardagsrummet når ni den fina inglasade balkongen med vy mot den lugna innergården. Välplanerat sovrum med gott om förvaring via rymlig klädkammare dold bakom stilren skjutdörr. Helkaklat badrum med behaglig golvvärme och tvättutrustning.

Brf Höjdparken är en mycket stabil och ekonomiskt välmående förening med en belåningsgrad på ynka 1 104:-/kvm vilket föranleder den förmånliga månadsavgiften på 2 128:-/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten och avlopp samt basutbud kabel-tv. Föreningen består av 22 st lägenheter fördelat på två huskroppar med en engagerad styrelse. Som boende i föreningen har du möjlighet att hyra övernattningslägenhet eller uppskattad föreningslokal med köksdel. Det finns även källarförråd, tvättstuga med mangel, bastu/relax avdelning, motionsrum och ett garage med spolplats för bilen tillgängligt för föreningens medlemmar.

Lägenheten är attraktivt belägen med ett centralt, lugnt läge med närhet till det bästa som stadskärnan har att erbjuda. Ett stenkast till Strängnäs affärsgator, småbåtshamn, restaurangutbud, apotek, vårdcentral och vackra promenadstråk längs med Mälaren. Runt hörnet hittar du tågstationen som tar dig vidare till Stockholm central på 47 minuter.

Ett perfekt boende för dig som söker en lägenhet med en trivsam boendemiljö med promenadavstånd till det mesta!

Mer om mäklarna