Strängnäs

Svanvägen 11E

REDO™
  • 3 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt

Modern och smakfull lägenhet i markplan med inglasat uterum i söderläge!

Varmt välkommen till Svanvägen 11E och denna moderna lägenhet i markplan! Lägenheten erbjuder dig som boende flera fina kvalitéer så som inglasat uterum med anslutande trädgård i soligt söderläge. Delvis öppen planlösning mellan kök & vardagsrum, genomgående parkettgolv och ljusa färgval. Modernt och helkaklat badrum med egen tvättutrustning. Egen parkeringsplats med motorvärmaruttag direkt utanför dörren och förråd invid lägenhetens entré. FTX-ventilation skapar ett bra inomhusklimat.

Välkomnande entréhall med intilliggande klädkammare som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Entréhallen öppnar upp till vardagsrum och kök. Den delvis öppna planlösningen mellan kök & vardagsrum skapar en socialt inbjudande miljö där du kan njuta av gemenskapen med familj och vänner.

Köket är både trivsamt och funktionellt med ljusa skåpluckor och kakel ovanför diskbänken. Modern standard med bl.a. induktionshäll, diskmaskin samt kyl- och frys i fullstorlek. Ifrån köket nås det inglasade uterummet och trädgården.

Lägenheten erbjuder två sovrum, ett större och ett mindre. Det större sovrummet är möblerbart med dubbelsäng och ett fönster vetter mot norr. Här finns också smart förvaring via skjutdörrsgarderober. Det mindre sovrummet är möblerbart med enkelsäng, skrivbord och garderob. Båda sovrummen är inredda med parkettgolv.

Modernt och stilrent badrum med mörkgrått klinkergolv kombinerat med vitt kakel. Badrummet är utrustat med handfat i kommod, wc och en separat duschdel. Dessutom finns en egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp.

BRF Skogskullen är en solid förening med en förmånlig månadsavgift på 3193 kr som inkluderar V/A, värme, sophämtning och bostadsrättstillägg. Ett stort plus med bostaden är att bostadsrättsinnehavaren är garanterad en parkeringsplats i anslutning till lägenhetens entré, avgift på 315:-/mån tillkommer.

På Svanvägen bor ni i ett lugnt och familjevänligt område med promenadavstånd till Resecentrum och Strängnäs Stadskärna med dess rika utbud av restauranger, butiker och fik. En knapp kilometer till Larslunda sport- och fritidscenter med padelhall, träningsanläggning, gymnastikhall, träningsplaner för fotboll m.m. Sim- och idrottshall planeras.Promenadavstånd till Strängnäs Golfklubb med 18- och 9-hålsbana och trevlig lunchrestaurang. Ett stenkast till närmsta lekplats med trevlig grillplats, perfekt för familjens uteaktiviteter! Med bil når ni enkelt Solberga handelscentrum, väg 55 och E20.

Kommande försäljning. Kontakta fastighetsmäklare Calle Blomstrand 070 757 16 51 för mer information.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Strängnäs

Svanvägen 11E

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.