Strängnäs

Flodins väg 6

Såld
  • 3 rum
  • 66,1 kvm
  • Bostadsrätt

Stilren 3:a med låg avgift!

Välkommen till Flodins väg 6 och denna stilrena 3:a med låg månadsavgift 3213 kr/månad och inglasad balkong i söderläge! Välkomnande entréhall med klinkergolv öppnar upp till kök och ett socialt utformat vardagsrum inrett med parkettgolv. Vardagsrummet leder vidare till inglasad balkong i söderläge. Fräscht kök med vita skåpluckor, generösa arbetsytor & kakel ovanför diskbänk. Flera stora fönster finns i lägenheten och bidrar till en naturlig ljussättning. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum utrustade med väggfasta garderober. Väldisponerat badrum med kakel, klinker och duschdel med glasduschväggar. Lägenheten genomgick en ytskiktsrenovering under 2021/22 med nya tarkettgolv i kök, entréhall och ett utav sovrummen. Nytt klinkergolv i en del utav entréhallen och målning av innertak mm. Två förråd i källaren hör till lägenheten.

Brf Liljan består utav 4 flerbostadshus med totalt 62 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt. Flera stora renoveringar är genomförda tex. stambyte 2005, takomläggning 2001 och fönsterbyte 1993. Belåningen per/kvm uppgår till 3150 kr/m2 enligt årsredovisning 2022. Föreningen disponerar flera parkeringsplatser med och utan motorvärmare 125 kr/månad samt 250/kr månad. Garageplats kostar 500 kr/månad. En laddstolpe med två platser är installerad och parkeringssystem med 5 h laddtid tillämpas. Bostadsrättsföreningen har även ett gästrum som den boende får hyra.

Toppenläge på Abborberget med promenad - och cykelavstånd till Strängnäs centrum med ett härligt utbud av butiker, restauranger & kulturliv. Ifrån resecentrum tar tågresan till Stockholm ca 48 min. I närheten utav lägenheten finns också Abborbergets badplats i söderläge.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna