Strängnäs

Södertäljevägen 1A

Såld
  • 3 rum
  • 74 kvm
  • Bostadsrätt

Högt belägen 3:a med inglasad balkong!

Med ett centralt läge och promenadavstånd till såväl stadskärnan som resecentrum återfinns den här mycket stilrena gavellägenheten med öppen spis, genomtänkt planlösning och en inglasad balkong med insynsskyddat läge. Här erbjuds ett komplett boende på 3:e våningen i en trygg förening. Bostadens interiör präglas av moderna ytskikt, tidsenliga parkettgolv och en tilltalande charm där nuvarande ägare har varsamt renoverat med tidstypiska detaljer kombinerat med moderna bekvämligheter.

Här kan ni njuta utav ett rymligt vardagsrum med stämningshöjande öppen spis och gott om sällskapsytor för både vänner och familj. Intill vardagsrummet hittar ni den möblerbara balkongen med plats för ytterligare sällskapsdel. Det höga, fria läget bidrar till begränsad insyn och utsikt mot närliggande villaområde. Lägenheten inrymmer även ett praktiskt kök med plats för matgrupp intill fönster med härlig morgonssol, två rejäla sovrum och ett fräscht badrum med tvättutrustning.

Trädgårdsmästaren är en äldre, trygg förening som bildades redan 1946. Föreningen innefattar 63 lägenheter och ytterligare 6 lokaler som hyrs ut. I avgiften på 4 722:-/mån ingår värme, V/A, bredband (100/100) och basutbud-TV. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar tvättstuga i källarplan, gästlägenhet (150:-/mån), samlingslokal, cykelförråd, mangel & torkrum, gemensam uteplats med grill och parkeringsplatser precis utanför dörren, separat kö. Till lägenheten hör två förråd, ett i källarplan och ett på vinden.

Lägenheten är attraktivt belägen med ett centralt, lugnt läge med närhet till det bästa som stadskärnan har att erbjuda. Ett stenkast till resecentrum, Strängnäs affärsgator, småbåtshamn, restaurangutbud, apotek, vårdcentral och vackra promenadstråk längs med Mälaren.

Missa inte chansen att säkra upp en trivsam bostad där du kommer känna dig som hemma från första stund! Varmt välkomna på visning.

Mer om mäklarna