Storvreta, Storvreta

Solstrålevägen 129

Såld
  • 4 rum
  • 104,5 kvm
  • Bostadsrätt

Sällsynt renoverat gavelradhus i populära Storvreta!

Här har du möjlighet att bosätta dig i populära Storvreta!
När du kliver in i bostaden så upplever du en känsla av rymd då det känns stort och luftigt.
På nedre våningen så har du det stora köket som bjuder in till trevliga middagar, ett nytt mindre badrum, ett stort vardagsrum med utgång till den rymliga altanen som leder ut till trädgården som även är husets oas.
På övervåningen så har du husets samtliga sovrum samt det stora lyxiga badrummet. Du har även en klädkammare som du kan inreda till ett lyxigt walk in closet.
Detta radhus är smakfullt renoverat av nuvarande ägare, de har bland annat renoverat båda badrummen nu under 2021.

På Solstrålevägen 129 bor man i ett fantastiskt mysigt och trivsamt familjärt område i lugna kvarter. Strax utanför entrén har man en härlig lekplats där gatans barn kan leka tillsammans och i området finns flertal roliga lekplatser, grönytor och natursköna promenadstråk. I närområdet finns både förskola, ICA Solen, restaurang, möbelbutik och in till Storvretas lilla centrum tar man sig på några minuter med cykel eller en kortare promenad.

Storvreta är ett mycket populärt och trivsamt samhälle med goda kommunikationer ca 15 minuters bilfärd utanför Uppsala. Samhället är välkänt för sin lugna atmosfär och barnvänliga miljö. Ni har även naturen strax runt hörnet med närhet till både fina löpspår och vintertid uppkörda skidspår. Detta är ett utmärkt pendlarläge där Upptåget tar en in till Uppsala city på cirka 10 minuter och det är även enkelt att ta bilen via påfart till E4:an.

Hjärtligt välkommen till ditt nya hem!

Mer om mäklarna