Storvreta, Storvreta

Meteorvägen 30

REDO™
  • 3 rum
  • 91 kvm
  • Bostadsrätt

Unik Bostad! Dubbelt njutande: Rymlig Balkong och Solig Uteplats - Ditt Drömhem på Meteorvägen 30!

Unik möjlighet på Meteorvägen 30 - Modern lyx på bottenvåningen!

Välkommen till denna fantastiska bostad som erbjuder en enastående kombination av komfort, ljus och exklusivitet. Belägen på bottenvåningen i en fyrvåningsbyggnad, Meteorvägen 30 erbjuder 91 kvadratmeter välplanerat utrymme fördelat på tre rymliga rum. Det som verkligen gör denna bostad till något alldeles extra är de två generösa uteplatserna, perfekt placerade för maximalt solljus och en underbar utomhusupplevelse.

Ljus och rymd som skapar en oas av harmoni:

När du kliver in i bostaden slås du genast av den lyxiga atmosfären och det genomgående ljusinsläppet som fyller rummet. De stora fönsterpartierna ramar in omgivningen på ett nästan konstnärligt sätt och skapar en naturlig koppling till utomhusmiljön. De vita och ljusa väggarna kompletteras perfekt av det enhetliga parkettgolvet, vilket ger bostaden en tidlös och modern känsla.

Ett välkomnande entréparti:

Hallens klinkersgolv ger ett elegant första intryck och harmoniserar vackert med den träpanel som pryder väggarna. Det är som att kliva in i en exklusiv hotellsvit varje gång du kommer hem. Det är här din resa mot hemmets komfort och avkoppling börjar.

Dubbla uteplatser - en unik möjlighet:

Men det är de två uteplatserna som verkligen gör denna bostad till något utöver det vanliga. Här har du inte bara en, utan två möjligheter att njuta av det bästa solläget. Den rymliga balkongen är perfekt för morgonkaffet medan den stora uteplatsen ger dig gott om utrymme för kvällsmiddagar och sociala tillställningar under stjärnhimlen. En möjlighet att leva utomhus, oavsett tid på dagen.

Kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information, 073-6265268.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Storvreta, Storvreta

Meteorvägen 30

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.