Stora vika/Nynäshamn, Stora Vika

Mariebergsvägen 57

Såld
  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt

RADHUS HÖRNTOMT PÅ 60 KVM.

Radhus med stor hörntomt. sittplatser i 3 väderstreck med sol från morgon till kväll. Välplanerade 60 kvm i stora rum.
Perfekt boende både permanent och fritidsboende.

Välkommen till Stora Vika med både havet och skogen som granne. Radhus med en stor härlig hörntomt och altan på både fram och baksida med sol från morgon till kväll. På tomten finns plats för barnen att leka och att plantera blommor. Anlägga ett köksland och en örtagård eller bara massor av blommor. Fin gård med lekplats. Unikt radhus på 60 kvm med rymliga rum och en stor hörntomt med gott om plats för grillfest med släkt och vänner. Ljus och trevlig lägenhet med rymliga rum. Det finns gott om förvaring även på vinden som nås via en takstege i hallen. Badstranden och småbåtshamnen ligger på 10 minuter gångväg. Här kan du bo som både permanent och fritidsboende.

Den lilla orten Stora Vika ligger naturskönt vid Fållnäsviken ca 10 km från Nynäshamns tätort. Här bor folk i hyreshus, radhus och villor. Här kan barnen växa upp tryggt och ha kompisar, skola, badplats och idrottsplats på gångavstånd. Närheten till naturen ger dig möjlighet att leva ett aktivt fritidsliv. Den stora kalkstensformationen här skapar förutsättningar för en unik flora och fauna. Här kan du besöka Fjärilsstigen som har flertal unika fjärilar.

Brf . VITSIPPAN ligger utmärkt i Stora vika, Det är alltså lätt att hitta till vår natursköna miljö i Stora Vika med närhet till havsbadet, båtklubben och alla bär och svampar i skogen. Man kan inte annat än säga att läget är mycket attraktivt och håller på att förbättras ytterligare

NÄRSERVICE
Det finns en förskolaskola .
ICA i Ösmo ligger ca 15 minuter bilfärd. Nynäshamn har flertal mataffärer så som ICA Maxi och Lidl.

Mer om mäklarna