Vasastan, Stockholm

Västeråsgatan 3B, 3tr

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Den exceptionella sekelskiftestrean i mycket trivsam del av Vasastan - Skuldfri Brf

Välkommen hem till denna fina och välplanerade sekelskiftestrea om 80 kvm i en skuldfri Brf med en fantastisk innergård. Här kliver man in i den perfekta bostaden i högt fritt läge helt utan insyn. Med en optimal planlösning, en gedigen takhöjd och charmiga snickerier har denna bostad alla attribut man kan önska sig!

Stort och härligt vardagsrum i harmonisk blå ton tillsammans med den generösa takhöjden, nyslipat golv ger en underbar atmosfär. De stora vackra fönsterna som medför ett fantastiskt ljusflöde ger en mycket behaglig och ljuv känsla till vardagsrummet. Här möblerar man fördelaktigt med soffa, soffbord, mediamöbler och annan inredning.

Ljust och luftigt kök som är perfekt i sin storlek i modern stilren anda. Köket är maskinellt utrustat med allt du kan tänkas behöva och har gott om plats för förvaring i både de övre och nedre skåpsluckorna. Rummets trevliga fönsterparti skänker ett fint och naturligt ljusinsläpp och härifrån får man en fantastisk utsikt mot den grönskande härliga innergården

Ljust helkaklat badrum i toppskick med väl utvalda materialval ger en känsla av det lilla extra. Här har man wc, tvättmaskin, stort stilrent handfat med elegant spegelskåp ovan samt duschhörna med vackra glasdörrar utrustad med både tak och handdusch.
Bostadens två sovrum är generösa i storlek och har gott om plats för förvaring samt ett härligt ljusflöde i fritt högt läge som är helt utan insyn.

Föreningen har en grönskande vacker innergård som verkligen har det lilla extra med bland annat en lekplats, charmiga små trähus samt grill och utemöbler. Härliga vädringsbalkonger mot den vackra innergården finns i trappuppgången för medlemmarna att nyttja.

Välskött skuldfri Brf med ca 16 milj i kassa och tre hyresrätter.

Här bor du i ett vackert och fridfullt kvarter av Vasastan nära till Odenplans härliga puls och bara fem minuter bort når du Hagaparkens vackra grönska. I direkt närhet når man den nya spännande stadsdelen Hagastaden, som erbjuder ett antal nya restauranger, affärer samt trevliga parkområden.
Med en skuldfri och välskött förening som har en stark kassa blir denna bostad svårslagen!

Bostadens adress ger ypperliga kommunikationer med flertalet innerstadsbussar med knytpunkter vid bl.a. Sankt Eriksplan, Odenplan och Tekniska högskolan. Med endast ca 4 minuters promenad når man Odenplans pendeltågsstation, uppgång Vanadisvägen samt flygbussen som stannar vid Sankt Eriksplan. Tunnelbanans gröna linje stannar vid flera stationer i Vasastan.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna