Vasastan, Stockholm

Hälsingegatan 8A, 2tr ög

Såld
  • 1 rum
  • 32 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig och välplanerad sekelskiftesetta med kakelugn - fantastisk balkong på populär adress

Känn dig varmt välkommen hem till populära Hälsingegatan och denna underbart charmiga och välplanerade sekelskiftesetta alldeles intill Vasastans puls. Bostaden som är belägen i gårdshuset välkomnar dig till 32 ytterst välplanerade kvadratmeter. Här finner du en härlig känsla med en hemtrevlig atmosfär, och tillsammans med en smart planlösning, luftiga ytor och vackra detaljer såsom charmerande kakelugn har bostaden allt man kan tänkas behöva.

Luftigt och härligt vardagsrum med en gedigen takhöjd och en charmerande kakelugn gör att du befinner dig i bostadens hjärta. Ett vackert och naturligt ljusinsläpp ges av rummets stora fönsterparti med direkt utgång till bostadens fantastiska balkong som är belägen mot innergården. Här möblerar man naturligt och fördelaktigt med soffa och soffbord samt gott om utrymme för sängplats finns. Ljust och smakfullt kök som både är rymligt och har allt du kan tänkas behövas. Köket är maskinellt utrustat med bla. kombi-ugn och gott om plats för förvaring i både de övre och nedre skåpsluckorna finns. Det trevliga fönstret skänker rummet ett fint naturligt ljusinsläpp. Badrummet är utrustat med dusch, handfat med spegelskåp ovan samt wc. I hallen finns gott om utrymme för att hänga av ytterkläder och skor. Här kliver du in i en bostad som är trivsam, välplanerad och där varje kvadratmeter är väl utnyttjad!

Brf Valkyrian 6 är en välskött äkta bostadsrättsförening som äger marken, är lågt belånade och med en låg avgift. Till lägenheten hör ett källarförråd i samma byggnad.

I Vasastan finns närhet till såväl innerstadspulsen som lugnet. Området är känt för sina många parker såsom bl.a. Vasaparken, Observatorielunden, Tegnérlunden och Vanadislunden med fina promenadstråk och motionsspår. Vill man få ännu mera grönska nås fantastiska Hagaparken med några minuters promenad. Grönska och lummighet i parker kan alltså smidigt kontrasteras med mer puls ifrån flertalet barer, restauranger, mataffärer och caféer. På Rörstrandsgatan finns många populära restauranger och vid Odenplan finns goda shoppingmöjligheter och önskar man ett ännu större utbud av butiker är det bara en kort promenad till Drottninggatan och City. Men endast få minuter från lägenheten nås flertalet mataffärer såsom Ica, Ica nära, Lidl, Coop mfl.

Med bostadens adress tillkommer ypperliga kommunikationer med flertalet innerstadsbussar med knytpunkter vid bl.a. Sankt Eriksplan, Odenplan och Tekniska högskolan. Dessa bussar går frekvent. Tunnelbanans gröna linje stannar vid flera stationer i Vasastan och vid Odenplan finns även pendeltåg. Även flygbussen stannar vid Sankt Eriksplan.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer info!

Mer om mäklarna