Öppen och social planlösning

Sofia, Stockholm

Renstiernas gata 47

Såld
  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

LJUS, CHARMIG 3:A MED STORA SÄLLSKAPSYTOR

Ljus, charmig 3:a med stora sällskapsytor. Mycket attraktivt läge mellan Nytorget och Vitabergsparken. Hela åtta fönster, läget i huset och de fina omgivningarna ger en riktig känsla av att bo i eget hus mitt i stan. Bygglov för altandörr och direkt utgång till föreningens underbara trädgård.

Unikt boende i en mycket charmig lägenhet. Attraktivt område mellan Nytorget och Vitabergsparken. Hela åtta fönster, läget i huset och de fina omgivningarna ger en känsla av att här bor man i ett eget hus mitt i stan. Lägenheten har en mycket trivsam, genomgående planlösning med vardagsrum/kök i öppen planlösning mot Renstiernas Gata och det stora sovrummet mot den härliga, grönskande trädgården. Från sovrummet finns bygglov för altandörr och direkt utgång till gården. Sovrummet nås från både hall och vardagsrum, man kan alltså "gå runt" i lägenheten vilket bidrar till våningskänslan och charmen. Det mindre sovrummet mot gatan rymmer en platsbyggd loftsäng lämplig för barn ca 6-12 år, skrivbord, byrå eller dylikt.

Hela lägenheten renoverades 2017 och har ett smakfullt, påkostat badrum samt ett fint Marbodalkök som passar väl in i byggåret från 1881.

Kvarteren är mycket efterfrågade, läget är svårslaget. På ett par minuter är du på Nytorget och kan ta del av Sofo:s kontinentala och avslappnade livsstil med mängder av caféer, butiker och kvartersrestauranger. Promenadvägar i Vitabergsparken, längs kanalen och Hammarby Sjö. Goda kommunikationer med t ex blå buss nr 3 intill. Föreningen är välskött och trevlig, samt har bra ekonomi.

VIKTIG INFORMATION ANG. VISNING: På grund av rådande pandemi måste du boka din plats till visningen. Använd enklast länken här ovan till höger. Antalet besökare är max 2 personer/sällskap. I bostaden får det vara 7 personer samtidigt, varför kö kan uppstå under visning. Om du bokat tid och sedan får förhinder - vänligen avboka tiden snarast.

Tack på förhand för er hjälp i denna ovanliga tid.

Mer om mäklarna