Sofia / Södermalm, Stockholm

Erstagatan 28A

Såld
  • 4 rum
  • 106 kvm
  • Bostadsrätt

Tilltalande 4:a med genomgående planlösning och balkong

Välkommen till denna underbara och genomtänkta lägenhet som bjuder på en fantastisk atmosfär och en praktisk planlösning, perfekt för familjen. Med generösa utrymmen och smarta lösningar blir vardagen både bekväm och trivsam. Köket är stort och luftigt med plats för måltider som inbjuder till trevliga stunder och har dessutom direkt tillgång till balkongen som erbjuder en härlig kontakt med den barnvänliga innergården. Det rymliga vardagsrummet och de tre bra sovrummen ger gott om utrymme för olika behov. Förutom det välskötta badrummet finns även en separat toalett för extra bekvämlighet. För den som vill finns även möjlighet att dela av vardagsrummet och på så sätt få funktionen av en 5:a, se alternativ planlösning.

Innergården är populär och erbjuder en trevlig grillplats, vackra planteringar och gott om utrymme för barn att leka. Föreningen är välskött och har varit skuldfri sedan 2018.

Läget är optimalt, beläget i gränslandet mellan det lugna och det livligare Södermalm. Du har närhet till puls och folkliv i Sofo med dess rika utbud av restauranger och butiker, samtidigt som du bor på en fridfull gata med en känsla av stadens charm intakt. Här får du det bästa av två världar - grönska och vackra promenadstråk i Vitabergsparken, kulturella sevärdheter i form av kulturhus och vackra vyer från Åsöberget som vetter mot Stockholms inlopp. På bara några minuters promenad når du Nytorget, hjärtat av Sofo och det moderna navet på Södermalm. Det är platsen där människor samlas för att njuta av det sociala livet, de lokala butikernas unika utbud och charmiga uteserveringar och parker. Direkt utanför dörren finns även välrenommerade restauranger såsom Ai Ramen och den mysiga vinbaren Folii. På några minuters gångavstånd hittar du också pärlor som Punk Royale och la Vecchia Signora. För familjer med barn är läget perfekt med närhet till lekplatser och Sofia skola, vilket gör vardagen smidig och bekväm.

Mer om mäklarna