Södermalm, Stockholm

Högbergsgatan 59A

Såld
  • 1 rum
  • 23 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig 1:a med kungsbalkong!

Välkommen in i en ljus och charmig etta högst upp i huset. Här har du möjlighet att sätta din egen prägel på ett attraktivt boende i ett superläge.

Med ett lugnt läge och närhet till Götgatsbacken, Mariatorget och Medborgarplatsen är denna lägenhet en riktig söderpärla. Här erbjuds du ett välplanerat boende med ett rymligt och lättmöblerat rum. I köket finns det utrymme för en mindre matplats för 2-3 personer. Lägenhetens stora fönsterpartier skänker ett fint ljus och skapar en härlig rymd. Samtliga originaldörrar finns bevarade i gott skick och i hallen finns goda förvaringsmöjligheter i form av klädkammare och linneskåp. Bostaden har även en 8 meter lång kungsbalkong där du kan avnjuta härlig utsikt i kvällssol. På våningsplanet under når du föreningens gemensamma takterrass där det finns en gemensamhetslokal med bastu att nyttja för medlemmarna. Övriga utrymmet utgörs av tvättstuga och cykelrum. Till lägenheten hör även ett källarförråd.

Här har du närhet till allt som man kan tänkas behöva. Bara ett stenkast bort finns flertalet restauranger, barer, caféer och butiker. Det centrala läget erbjuder också goda kommunikationer med både Medborgarplatsens tunnelbanestation, Södra Station samt flertalet busslinjer i närheten.

Helt enkelt en suverän etta med ett svårslaget läge. Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna