Södermalm, Stockholm

Grindsgatan 31, 3 tr

Såld
  • 2 rum
  • 40 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad tvåa med härligt läge i populära kvarter

Välkommen till denna perfekt planerade tvåa, en pärla som badar i ljus och är i absolut toppskick. Här erbjuds en optimal planlösning med både ett rymligt sovrum och en praktisk alkov. Alkoven passar utmärkt som både extra sovplats eller matplats för sex personer. Denna charmerande 20-talslägenhet ligger högt upp i huset och bjuder på en lugn tillvaro med närhet till några av Södermalms mest populära platser, såsom Rosenlundsparken, Mariatorget, Helgalunden, Götgatans utbud av shopping och restauranger och det trendiga Sofo-området, allt inom bekvämt gångavstånd. Här bor du även med närhet till både tunnelbana och pendeltåg. På ca 5-6 minuter når du både Skanstull och Södra station.
Lägenheten erbjuder äldre charm med vackra trägolv i fiskbensparkett, eleganta pardörrar, generös takhöjd och spröjsade fönster som släpper in härligt naturligt ljus. Den äldre charmen kombineras på ett harmoniskt sätt med ett stilrent renoverat kök och ett modernt badrum som även är förberett för tvättmaskin. Här bor du utan några kompromisser.
Det luftiga vardagsrummet har gott om plats för matbord, arbetsområde eller till och med en extra sovalkov. Sovrummet har sin egen avskilda yta och bra förvaringsutrymme. Köket renoverades smakfullt 2015 och badrummet har stambytts och uppgraderats 2013.

Här är några höjdpunkter:
- Optimal planlösning med både sovrum och sovalkov.
- Beläget högt upp i en vacker 20-talsfastighet nära det charmiga Blekingetäppan.
- Föreningen är stabil med en låg avgift.
- Rymligt allrum med praktisk sovalkov och plats för en dubbelsäng.
- Sovrum med separat utrymme för arbetsplats.
- Badrummet stambytt 2013 och är förberett för tvättmaskin.
- Köket är smakfullt renoverat 2015 och är utrustat med diskmaskin.
- Det finns gott om förvaringsutrymme.

Kort sagt, här finner du en fantastisk bostad som kombinerar tidlös charm med modern bekvämlighet och en strategiskt belägen, trivsam omgivning.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna