Södermalm, Stockholm

Hallandsgatan 34

REDO™
  • 1 rum
  • 34 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig lägenhet med fritt insynsskyddat läge och utsikt över Rosenlundsparken

Välkommen till Hallandsgatan och denna charmiga lägenhet med en fantastiskt insynsskyddad utsikt över Rosenlundsparken. Denna välplanerade bostad har en rad vackra detaljer såsom fiskbensparkett, speglade dörrar och generös takhöjd som ger en känsla av rymd. Här får du möjlighet att bo i en vacker fastighet från 1927, belägen precis intill den populära Rosenlundsparken.

Det unika med detta boende är den perfekta balansen mellan lugn och ro i det tysta läget samtidigt som du bara är ett stenkast från Götgatans vibrerande stadsliv med sitt folkmyller och ett brett utbud av bekvämligheter. I närområdet finns ett rikt utbud av trevliga kvarterskrogar, både välkända favoriter och nya spännande restauranger att utforska.

Dessutom har du gångavstånd till Medborgarplatsen, Skanstull, Götgatsbacken, Mariatorget, SoFo och Södra Station. De generösa kommunikationerna vid Skanstull och Ringens köpcentrum gör det enkelt att ta sig runt i staden, och här finns även ett brett utbud av shoppingmöjligheter och mataffärer inom bekvämt räckhåll.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Södermalm, Stockholm

Hallandsgatan 34

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.