Södermalm, Stockholm

Nackagatan 29

Såld
  • 4 rum
  • 100 kvm
  • Bostadsrätt

Varmt välkommen till denna ljusa 4:a med direkt frontläge mot vattnet. Här bor du i en påkostad och unik bostad nära grönområden, vatten och underbara promenadstråk samtidigt som du har en kort promenad till stadspuls och Södermalms stora utbud av restauranger, caféer och shopping.

När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig och välkomnande hall med gott om plats för avhängning av jackor samt förvaring av skor. Utöver förvaringen i bostaden finns även ett rymligt tillhörande förråd om ca 8 kvm som nås med hissen. På ena sidan lägenheten finner du master bedroom med garderobsvägg, stort fönsterparti och plats att möblera med dubbelsäng, sängbord samt arbetshörna. De två mindre sovrummen ligger i fil och rymmer säng, sängbord samt mindre arbetshörna.

Köket är smakfullt renoverat med ?bistrokänsla? där svartlaserade luckor från Puustelli pryder skåpen och ramas in av en keramikbänkskiva i senapsgul nyans samt stänkskydd i vitt kakel. Den maskinella, integrerade utrustningen är från Siemens och består av fullstor kyl samt frys, kombinerad ugn/mikrovågsugn med induktionshäll, diskmaskin samt kolfilterfläkt. Invid fönstret finns en naturlig yta för matplats för 8 personer.
Vardagsrummet präglas av sina stora fönsterpartier med utsikt över vattnet och den lättmöblerade ytan som rymmer stor soffgrupp, tv-möblemang och plats för stor matgrupp antingen i vardagsrummet eller i det inglasade uterummet som året runt blir en härlig extra social yta att umgås på med nära och kära.

Badrummet är renoverat i smakfulla materialval. Här finns badkar med takdusch, dubbla handfat med kommod, tvättpelare samt golvvärme.

Brf Mandeln är en välskött och populär förening som äger marken, har låg belåning och garage i huset. I föreningen finns även cykelförråd, tre tvättstugor, återvinningsrum samt en föreningslokal som kan användas som både gästlägenhet och festlokal.

Kommunikationerna är lättillgängliga och från kajen går M/S Emelie som tar dig till t.ex Djurgården eller in till city på kort tid. 150 meter från porten går buss 57 som bland annat tar dig till Skanstull, Södra station, Mariatorget, Slussen, Sergels torg och Stadsbiblioteket. Den nya tunnelbanestationen som byggs kommer nås enbart några hundra meter från porten.

Mer om mäklarna