Södermalm, Stockholm

Fatburs Kvarngata 5, 5tr

REDO™
  • 2 rum
  • 67,5 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig 2:a med balkong omgiven av grönska och optimalt centralt läge med utmärkta kommunikationer

Välkommen till denna underbara 2:a med härlig balkong och fönster i tre väderstreck som fyller hemmet med ljus och liv. Lägenheten är trivsam och har ett rymligt vardagsrum som har ett högt fritt lummigt läge och fönster i två väderstreck. Balkongen når du från det funktionella köket som har en rejäl matplats och generöst med förvaring bakom vita släta skåpsluckor. Balkongen är inglasad och har plats för möbler och växter och är ett perfekt ställe för avkoppling. Trivsamt sovrum som erbjuder tillräckligt med plats för en dubbelsäng samt övrig önskad möblering. Här tränger ljuset in från fönster i två väderstreck, vilket ger en härlig atmosfär. Badrummet genomgick en stilfull renovering år 2023 och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Läget är mycket centralt med närhet till såväl kommunikationer och stadsliv som fridfull grönska. Det är en knapp minuts promenad till Södra station, med pendeltåg och bussar, varifrån City nås på några minuter. Samtidigt är vi nära vackra parker och badplatser. Årstaviken och Tantolunden nås direkt via gång- och cykelväg från husets utgång mot baksidan som vetter mot Södermalmsallén. Området har det senaste utvecklats mycket och blivit ett populärt område inte minst för de som uppskattar, och prioriterar, modern bekvämlighet mitt i stan. I området finns flertalet populära restauranger som tex La Perla och Shanti Softcorner som båda ligger längs med Södermalmsallén. Dessutom Gemla vinbar på Magnus Ladulåsgatan. Runt knuten finns också gym, apotek och ICA kvantum. En kort promenad bort ligger Mariatorget och Medborgarplatsen med tunnelbana samt det rika utbudet av restauranger, shopping och caféer.

Denna bostad utgör en sammanlagd praktisk och funktionell boendelösning i en modern fastighet, komplett med alla bekvämligheter du kan önska i ditt närområde. Närheten till allt du behöver gör detta till det perfekta hemmet för både avkoppling och praktiskt boende.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Södermalm, Stockholm

Fatburs Kvarngata 5, 5tr

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.