Södermalm, Stockholm

Katarina Bangata 59C, 3 tr

Såld
  • 1 rum
  • 30 kvm
  • Bostadsrätt

Perfekt planerad 1:a invid Sofo:s hjärta Nytorget och Vitabergsparken med balkong från köket

Välkommen till denna trivsamma lägenhet med högt läge i huset. Här finns ett trivsamt och lättmöblerat rum med ett vackert fönsterparti samt en inbyggd garderob. Mycket funktionellt kök med matplats och utgång till balkongen. Fräscht rymligt badrum med kaklade väggar och klinkers på golvet.

Här bor du helt perfekt precis intill Vitabergsparken, Sofia kyrka och det pulserande området "SoFo" med sitt imponerande utbud av restauranger och nöjen. Utanför porten väntar en mängd aktiviteter för dig att utforska. Varför inte ta en avkopplande promenad i Vitabergsparken, längs kanalen eller vid Hammarby Sjö. Du har också möjlighet att njuta av shopping och underhållning i det livliga SoFo-området eller unna dig en lugn fika vid Nytorget. Läget är även utmärkt när det kommer till kommunikationer, med blå buss nr 3 som passerar längs Ringvägen och tunnelbanan samt Ringens köpcentrum inom gångavstånd. Du har tillgång till tre busslinjer, 3, 76 och 59 och en kort promenad tar dig till Skanstulls tunnelbanestation. Dessutom har du möjlighet att ta en avkopplande båttur från Barnängsbryggan till Hammarby Sjöstad, Djurgården och Nybrokajen med M/S Emelie.

Kommunikationen är god genom att de tre busslinjerna 3, 76 och 59 finns alldeles intill och med en kort promenad når man Skanstulls tunnelbanestation. Man har även en kort promenad till Barnängsbryggan varifrån man tar sig med båt till Hammarby Sjöstad, Djurgården och Nybrokajen med M/S Emelie.

Mer om mäklarna