Södermalm, Stockholm

Katarina Bangata 62

Såld
  • 1,5 rum
  • 38 kvm
  • Bostadsrätt

Smart planerad lägenhet invid sofos hjärta nytorget

Välkommen till denna smakfullt omvandlade och smart planerade lägenhet, som nu erbjuder funktion av en 2:a tack vare en smart snygg avdelning av vardagsrummet. Lägenheten är tilltalande och har generös takhöjd och är smakfullt inredd med ljusa väggar som kompletteras av stilrena fondtapeter och två vackra spröjsade fönster som har fin utsikt mot den vackra allén på Katarina Bangata. Här finns ett rymligt och välinrett kök med gott om förvaringsmöjligheter bakom vita släta luckor och generös arbetsyta på bänkskiva. Köket har en modern öppen planlösning som flyter smidigt samman med vardagsrummet, vilket skapar en luftig och rymlig känsla. Här finns plats för både en stor matplats och en bekväm soffgrupp. Sovrummet är smart avgränsat från vardagsrummet genom vackra vita skjutdörrar med glas, vilket ger möjlighet till flexibel användning av utrymmet. Denna bostad erbjuder dig inte bara en estetiskt tilltalande miljö, utan också en perfekt balans mellan lugn och närhet till Södermalms pulserande liv. Här har du förmånen att bo i ett trivsamt område som ger dig närhet till både naturen och stadens livliga atmosfär.

Här bor du helt perfekt, precis intill Vitabergsparken, Sofia kyrka och det pulserande området "SoFo" med sitt imponerande utbud av restauranger och nöjen. Utanför porten väntar en mängd aktiviteter för dig att utforska. Varför inte ta en avkopplande promenad i Vitabergsparken, längs kanalen eller vid Hammarby Sjö. Du har också möjlighet att njuta av shopping och underhållning i det livliga SoFo-området eller unna dig en lugn fika vid Nytorget. Läget är även utmärkt när det kommer till kommunikationer, med blå buss nr 3 som passerar längs Ringvägen och tunnelbanan samt Ringens köpcentrum inom gångavstånd. Du har tillgång till tre busslinjer, 3, 76 och 59 och en kort promenad tar dig till Skanstulls tunnelbanestation. Dessutom har du möjlighet att ta en avkopplande båttur från Barnängsbryggan till Hammarby Sjöstad, Djurgården och Nybrokajen med M/S Emelie.

Välkommen till din nya, smart planerade och smakfulla bostad på Katarina Bangata. Kontakta oss för att boka en visning och upptäck alla fördelar med att bo i denna underbara lägenhet.

Mer om mäklarna