Södermalm / Sofia, Stockholm

Bjurholmsgatan 37

Såld
  • 1 rum
  • 21 kvm
  • Bostadsrätt

Välkomna till denna smakfullt renoverade 20-tals lägenhet med låg avgift belägen på en av de bästa lägena på hela Södermalm! Här bor man i sin egna lilla oas på Bjurholmsplan med en grönskande park direkt utanför porten och med kort promenadavstånd till livliga Nytorget.

Lägenheten är optimalt planerad och varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt med stort badrum, platsbyggda förvaringslösningar samt ett praktiskt kök med exklusiva materialval. Hela lägenheten har en genomgående hög standard och välbevarade detaljer från byggåret. Detaljer som det vackra spröjsade fönster, djupa fönsternischer och takhöjden bidrar till lägenhetens karaktär och charm.

Här vill man bo och det är bara att flytta in! Stabil brf med låg belåning och närmre 1mkr i kassan. Fastigheten är belägen i levande kulturkvarter mellan Nytorget, Blecktornsparken och Skanstull. Här har man gångavstånd till SoFO's rika utbud av cafeér, trevliga restauranger, butiker och kultur. Dessutom är man omringad av ljuvlig natur med bl.a. Vitabergsparkens höjder och Årstavikens promenadstråk längst vattnet som tar dig hela Söder runt. Inom 10 minuters promenad når man Götgatsbacken med alla sina butiker och anrika kvarter som Modebacke Torg. Bra kommunikation via både bussar och t-bana i närheten, även gångavstånd till pendeltåg. Missa inte denna sällsynta pärla, välkommen hem!

Mer om mäklarna