Balkong i västerläge med fin sjöutsikt

Södermalm - Sofia, STOCKHOLM

Ljustergränd 5

Såld
  • 2 rum
  • 64 kvm
  • Bostadsrätt

VÄSTERBALKONG HÖGT UPP I HUSET - SJÖUTSIKT

Välkommen till Ljustergränd vid Norra Hammarbyhamnen. Här finner du en mycket ljus och trivsam bostad med högt fritt läge och en balkong från vilken du gärna och länge sitter och betraktar båtarna och flanörerna som passerar.

Lägenheten är välvårdad och i gott skick. Den är mycket bra planerad med sin genomgående planlösning där fönstren mot Ljustergränd respektive innergården ger ljusinsläpp från två håll. Vardagsrummet är rymligt och ger tillsammans med balkongen samt köket en stor social yta att umgås på. Därutöver är hallen rymlig och möblerbar, sovrummet trivsamt, köket har gott om svängrum och här ryms många till bords. Sist men inte minst finns här en stor klädkammare.

Föreningen är välskött och omfattar två hela kvarter utmed Tullgårdsgatan/Trålgränd/Dörjgränd och så då Ljustergränd. Husen är trevligt byggda runt grönskande innergårdar. Läget är lugnt och harmoniskt samtidigt som man på en tiominuters promenad viaTullgårdsparken hamnar mitt i restaurangkvarteren norr om Ringvägen. Det mesta av vardagsshopping hittar du vid Skanstull med Åhléns, Ringens köpcentrum, ICA och tunnelbanans gröna linjer tar dig smidigt vidare i staden. I området finns dessutom det härliga promenadstråket längs kanalen som i en vacker miljö tar dig runt hela Södermalm om så önskas.

Mer om mäklarna