Södermalm - Sofia, Stockholm

Trålgränd 5

Såld
  • 2 rum
  • 64 kvm
  • Bostadsrätt

BALKONG MED SJÖUTSIKT INTILL STRANDPROMENADEN

Välkommen till Trålgränd vid Norra Hammarbyhamnen. Här bor du med vattnet och promenadstråket runt knuten. På denna balkong sitter du gärna och länge och här får du en god blick mot båtarna och flanörerna som passerar.

Här är visst behov av målning och fixa till ytskikt och därmed en utmärkt chans att skapa sig en egen prägel, lägenheten är mycket bra planerad och trevlig med sin genomgående planlösning. Vardagsrummet är ljust och rymligt. Tillsammans med balkongen och köket intill finns här en stor social yta att umgås. Därutöver är hallen rymlig och möblerbar, sovrummet trivsamt, köket har gott om svängrum och här ryms många till bords. Sist men inte minst finns här en stor klädkammare.

Föreningen är välskött och omfattar två hela kvarter utmed Tullgårdsgatan/Ljustergränd/Dörjgränd och Trålgränd. Husen är trevligt byggda runt grönskande innergårdar. Läget är lugnt och harmoniskt samtidigt som man på en tiominuters promenad via Blecktornsparken hamnar mitt i restaurangkvarteren norr om Ringvägen. Det mesta av vardagsshopping hittar du vid Skanstull med Åhléns, Ringens köpcentrum, ICA och tunnelbanans gröna och röda linje tar dig smidigt vidare i staden. I området finns dessutom det härliga promenadstråket längs kanalen som i en vacker miljö tar dig runt hela Södermalm om så önskas.

Mer om mäklarna