Fantastiskt läge mot vattnet

Södermalm - Sofia, Stockholm

Färgargårdstorget 44

Såld
  • 3 rum
  • 89 kvm
  • Bostadsrätt

SÖDERBALKONG MED SJÖUTSIKT

Välkommen till denna stilfulla 3:a i genomgående planlösning med underbar inglasad balkong med strålande utsikt över vatten och grönska. Genomgående, social och praktisk planlösning. Kök med öppen planlösning mot matplatsen. Stort vardagsrum med utgång till balkongen. Två bra sovrum med sjöutsikt. Gott om förvaring; garderobsvägg och Walk-in closet.

Här erbjuds ett mycket bekvämt boende med bland annat ett stenkast till härliga promenadstråk och cykelvägar utmed kanalen och Hammarby Sjö. Längs kanalen ligger båtar förtöjda och här finns dessutom stora öppna gräsytor. Bra kommunikationer med flertalet bussar samt båtförbindelse som tar dig till Hammarby Sjöstad, Djurgården och Nybrokajen inom gångavstånd. Nära till Eriksdalsbadet med fina badmöjligheter året om samt matvaruaffärer, restauranger och Orionteatern alldeles i närheten.

Föreningen är mycket populär och här trivs familjer i alla åldrar. Det finns gott om gemensamma utrymmen som övernattningslägenheter, festlokal, gym, bastu m.m

Mer om mäklarna