Stor, inbjudande balkong

Södermalm - Sofia, Stockholm

Trålgränd 5

Såld
  • 2 rum
  • 69 kvm
  • Bostadsrätt

BALKONG I SÖDERLÄGE VID KAJEN - RENOVERINGSCHANS

Härligt läge med balkong intill kajen. Renoveringschans.

Välkommen till Trålgränd vid Norra Hammarbyhamnen. Här bor du precis intill vattnet och en trivsam utsikt över promenadstråket utmed kajen. Balkongen har gott med sol med sitt fria läge i sydost. På denna balkong sitter du gärna och länge och tittar på båtarna och flanörerna som passerar.

Här är en utmärkt chans att skapa sig en egen prägel, lägenheten är mycket bra planerad och ljus med sitt hörnläge. Vardagsrummet i vinkel har fönster i två väderstreck och en naturlig plats för rejäl soffgrupp samt ett stort matsalsbord invid köket. Tillsammans med balkongen finns här en stor social yta att umgås. Därutöver är hallen rymlig och möblerbar, sovrummet väl tilltaget, köket har gott om svängrum och sist men inte minst en STOR klädkammare. En del boende i huset har modifierat motsvarade yta. Genom borttagning av vägg kan här bli en bra matplats och ett andra sovrum kan byggas av nuvarande matplats. Se alternativ planlösning.

Föreningen är välskött och omfattar två hela kvarter utmed Tullgårdsgatan/Ljustergränd/Dörjgränd och Trålgränd. Husen är trevligt byggda runt grönskande innergårdar. Läget är lugnt och harmoniskt samtidigt som man på en tiominuters promenad via Tullgårdsparken hamnar mitt i restaurangkvarteren norr om Ringvägen. Det mesta av vardagsshopping hittar du vid Skanstull med Åhléns, Ringens köpcentrum, ICA och tunnelbanans gröna linjer tar dig smidigt vidare i staden. I området finns dessutom det härliga promenadstråket längs kanalen som i en vacker miljö tar dig runt hela Södermalm om så önskas.

Mer om mäklarna