Södermalm - Mariatorget, Stockholm

Brännkyrkagatan 34B

Såld
  • 1,5 rum
  • 57 kvm
  • Bostadsrätt

57 kvm med balkong i söderläge på Mariaberget!

Välkomna till en rymlig lägenhet om 57 kvm med en balkong med ett ostört läge mot föreningens lugna innergård. Här bor ni på söders höjder med ett mycket attraktivt läge i genuina gamla söderkvarter på Mariaberget. Lägenheten ligger på ett eget våningsplan med högt och ljust läge.

Välkomna till en rymlig lägenhet om 57 kvm med en balkong med ett ostört läge mot föreningens lugna innergård. Här bor ni på söders höjder med ett mycket attraktivt läge i genuina gamla söderkvarter på Mariaberget. Lägenheten ligger på ett eget våningsplan med högt och ljust läge mot föreningens innergård i söder. En mycket väldisponerad lägenhet med en social och genomgående planlösning. Vidare erbjuder lägenheten en stor balkong, modernt kök, rymligt sovrum med walk-in-closet, helkaklat badrum och gott om förvaring i garderober och förråd.

Läget och dess omgivning ger inte mer att önska, här bor ni på en lugn gata precis intill Mariatorget och Södermalms innerstads puls. Inom gångavstånd finns allt ni kan tänkas behöva så som kommunikationer, restauranger, barer, mataffärer och bio m.m. Direkt närhet till tunnelbana, pendeltåg och buss. Mycket välskött förening med låga avgifter och låg belåning. Här bor ni i en bekväm fastighet från 1979 med hiss och garage. Ett fint och praktiskt boende med ett suveränt läge som ni inte får missa - välkomna hem!

Mer om mäklarna