Stor, härlig balkong

Södermalm - Katarina, Stockholm

Råggatan 10

Såld
  • 2 rum
  • 43 kvm
  • Bostadsrätt

Suveränt planerad, högst upp med balkong

Mycket yteffektiv och trivsam lägenhet. Högst upp i trevligt låghus och balkong med förmiddagssol

Välkommen till denna ljusa lägenhet i ett populärt, lugnt och centralt kvarter. I byggnation från 30-talet får man i allmänhet ut väldigt mycket funktion av ytan och denna lägenhet är verkligen inget undantag!

Här finns ett rymligt vardagsrum med plats för stort matbord, soffgrupp och TV-hörna. Utgång till härlig balkong i med sol hela förmiddagen.

Mycket funktionellt arbetskök med gott om förvaring och arbetsytor. Sovrummet rymmer dubbelsäng och betydligt mer därtill.

Bra förvaringsmöjligheter med två inbyggda garderober, överskåp och en möblerbar hall som t ex rymmer skrivbord eller större byrå. Dessutom finns ett rymligt källarförråd.

Lägenheten är välvårdad men här finns möjligheter för den som önskar sätta sin egen prägel. Generös takhöjd, stora fönsterpartier, breda fönsterbänkar och bevarad ursprungskaraktär.

Natursköna omgivningar precis vid Eriksdal där du kan njuta av fina promenadstråk utmed vattnet och promenera längs strandlinjen utmed hela Södermalm. Läget är lugnt men ändå helt nära pulsen med Götgatan och Skanstull ett par minuters promenad bort.

Bostadsrättsföreningen Axet är mycket stabil och välskött. Föreningen har en låg belåningsgrad och äger marken. Tvättstugor, cykelrum, härliga innergårdar samt övernattningslägenheter är ett urval av vad föreningen har att erbjuda.

Mer om mäklarna