Södermalm - Katarina, Stockholm

Eriksdalsgatan 17

Såld
  • 2 rum
  • 53 kvm
  • Bostadsrätt

Hörnlägenhet med balkong i söderläge

Hörnlägenhet med balkong i söderläge

Välkommen till denna ljusa hörnlägenhet i ett populärt, lugnt och centralt kvarter. I byggnation från 30-talet får man i allmänhet ut väldigt mycket funktion av ytan och denna lägenhet är verkligen inget undantag!

Här finns ett rymligt vardagsrum med social, halvöppen planlösning mot köket och fönster i två väderstreck. Utgång till härlig balkong i med sol hela dagen och utsikt mot grönska och trevlig bebyggelse.

Mycket trivsamt modernt kök med gott om förvaring och arbetsytor. Sovrummet rymmer dubbelsäng och mer därtill. Fritt läge, helt utan störande insyn.

Suveränt med förvaring med två garderobsväggar plus en stor klädkammare. Dessutom ett rymligt källarförråd.

Fina parkettgolv i original, generös takhöjd, stora fönsterpartier, breda fönsterbänkar och bevarad ursprungskaraktär.

Natursköna omgivningar precis vid Eriksdal där du kan njuta av fina promenadstråk utmed vattnet och promenera längs strandlinjen utmed hela Södermalm. Läget är lugnt men ändå helt nära pulsen med Götgatan och Skanstull ett par minuters promenad bort.

Bostadsrättsföreningen Axet är mycket stabil och välskött. Föreningen har en låg belåningsgrad och äger marken. Tvättstugor, cykelrum, härliga innergårdar samt övernattningslägenheter är ett urval av vad föreningen har att erbjuda.

Mer om mäklarna