Södermalm - Katarina, Stockholm

Blekingegatan 36

Såld
  • 1,5 rum
  • 52 kvm
  • Bostadsrätt

Mycket charmig lägenhet med centralt läge - möjlig 2:a!

Här är lägenheten med gott om svängrum! Här finns många olika kombinationsmöjligheter för den som behöver mycket funktion av ytan. Allt ifrån en lyxig 1:a med stora sociala ytor till en lösning med två sovdelar som barnfamiljen här idag använder sig av.

Många bevarade originaldetaljer som snickerier, vacker fiskbensparkett, breda fönsterbänkar, högt i tak, vackra innerdörrar och spröjsade fönster. För den som önskar utnyttja lägenhetens boyta på annat sätt finns ev. möjlighet att flytta köket och åstadkomma en mini-tvåa (Sådan ombyggnad kräver tillstånd från föreningen, se vidare under övrig info).

Vardagsummet är rymligt och är lätt att möblera för säng och soffhörna. STOR klädkammare. Takhöjden och ljusinsläppet ger en fin rymdkänsla och ytan räcker till för att ha både stort matbord och soffgrupp.

Mycket trivsamt arbetskök med matrum/sovrum intill fönstret. Det går att dela av eller ha i öppen lösning som det fungerar idag.

Möblerbar hall med två långa väggytor som gör den användbar som matrum, sovrum eller hemmakontor samt förvaring.

Byggnaden är väl underhållen och i gott skick. Stor fin innergård med utemöbler, grill och grönska runt om.

Läget är lugnt men mycket centralt, där Götgatans puls väntar runt hörnet. Här finns all tänkbar service; Ringens köpcentrum, rikligt utbud av mysiga små butiker, caféer och restauranger. Bio och krogliv vid Medborgarplatsen. Grönska och fin natur i Eriksdal, fina löpstråk och utegym längs med Årstaviken. Bussar, tunnelbana eller pendeltåg tar dig smidigt till övriga Söder, innerstaden och Stor-Stockholm i sin helhet.

Mer om mäklarna