Södermalm - Högalid, Stockholm

Tantogatan 45, 10 tr

REDO™
  • 2 rum
  • 42,5 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och välplanerad lägenhet - renoveringschans!

Välkommen till denna tilltalande lägenhet med ett högt och fritt läge. Lägenheten ligger 10 trappor upp i huset och är ljus och trivsam med stora fönsterpartier som ger fint ljusinsläpp och samtidigt erbjuder en underbar utsikt. Här bor du i en stor och stabil förening som erbjuder sina medlemmar det lilla extra såsom bastu, gym, festlokal och övernattningslägenheter.

Lägenheten är mycket ljus och har en ypperlig planlösning. På en yta om 42,5 kvm finns ett bra vardagsrum, funktionellt och rymligt kök samt ett stort sovrum. Sammantaget en mycket trevlig och välplanerad lägenhet som med sin optimala planering gör det möjligt för både ensamstående och par att rymmas och trivas.

Området utanför porten är lugnt och behagligt med direkt närhet till Tantolunden, Årstaviken samt promenadstråk som fortsätter bort mot Eriksdal och vidare utmed Hammarby Sjö. Här finns buss 55 upp till Söder och gångavstånd till Ringvägen med buss nr 47 och en bit till hittar du pendeln vid Södra Station. Här erbjuds ett okomplicerat boende i en stabil förening med lugnt läge och fina omgivningar

Detta är en REDO-bostad och visning planeras inom kort. Skicka gärna en intresseanmälan!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Södermalm - Högalid, Stockholm

Tantogatan 45, 10 tr

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.