Renoveringschans med lugnt läge vid Hornstull

Södermalm - Högalid, Stockholm

Slipgatan 5

Såld
  • 1 rum
  • 32 kvm
  • Bostadsrätt

Etta med stort kök - renoveringschans!

Föreningen säljer denna lägenhet med många bevarade funkisdetaljer. Detta är en riktig renoveringschans så för den som vill sätta sin egen prägel är det ett bra tillfälle.

Eftertraktat läge i ett lugnt och trevligt kvarter nära Långholmens grönska och Hornstulls puls. Lägenheten är bra planerad med stort kök som har en rymlig matplats.

Tyst läge med fönster mot grönska och ingen gata utanför. Lägenheten ligger två trappor upp på populär adress i en stabil förening med välskött fastighet. Området kombinerar det bästa av myllrande folkliv och avkopplande natur. Alldeles runt husknuten finner man Bergsunds strand med närheten till vatten- och grönområden såsom Långholmen och Pålsundets båtliv. Samtidigt finns Hornstulls puls med trevliga barer, restauranger och caféer i kvarteren runt omkring. Hornstullsgallerian erbjuder bra shoppingmöjligheter och utmärkta kommunikationer via tunnelbana och flertalet busslinjer som tar dig vidare genom staden och via flygbuss till Arlanda. Behöver du mer finns hela Liljeholmens utbud en kort promenad bort.

Föreningen disponerar två parkeringsplatser för intern uthyrning. En av dessa är förnärvarande ledig vilket ger en köpare god chans att erhålla parkeringsplats.

Mer om mäklarna