Södermalm - Högalid - Reimersholme, Stockholm

Anders Reimers väg 9, 4 tr

Såld
  • 1 rum
  • 35,5 kvm
  • Bostadsrätt

Underbar 1:a med sjöutsikt och västerbalkong!

Underbar 1:a med sjöutsikt och västerbalkong!

Välkommen till denna funkispärla på idylliska Reimersholme. Lägenheten är mycket fint renoverad 2022 och läget med utsikt mot Långholmskanalen samt balkongens soliga västerläge gör denna bostad till något alldeles extra!

Lägenheten har delvis fått en förändrad planlösning vilket gjort någonting redan bra till något ännu bättre och möjliggjort ett mycket smakfullt, genomtänkt och platsbyggd kök. Stort fönsterparti med utsikt mot vattnet. Lättmöblerat rum med given plats för säng, soffa och TV-hörna. Här är utgång till den underbara balkongen med sol från lunchtid till kvällen. Utsikten över vattnet och Långholmen är vacker och vilsam för själen under alla årstider.

Här bor du i en välskött och populär förening som utöver själva bostaden erbjuder det mesta du kan tänkas önska dig. Allt från roddbåten Pållan vid bryggan, festlokal, gästlägenheter, gym och bastu. Det finns flera tvättstugor varav en ligger bekvämt till i samma hus som lägenheten.

På Reimersholme bor du naturnära invid vatten och grönska i ett område som präglas av bad, båtliv och rogivande lugn. Har du inte varit här tidigare så inser du snabbt att detta naturnära boende med Hornstull runt knuten, är smått unikt. På sommaren finns fina badmöjligheter på ön samt på Långholmens populära klipp- och strandbad. På vintern kommer man lätt ut för att åka skridskor på kanalerna och Riddarfjärden. Mysiga kvarter där du möts av närheten till vatten, massvis av charm och ett levande närområde med genuin café- och restaurangkultur. Hornstull erbjuder vidare ett storslaget utbud av restauranger, fik och barer samt den populära Hornstulls Marknad med foodtrucks under sommarhalvåret. I Hornstulls Galleria kan den shoppingsugne stilla sina begär, vill man gå på bio får man inte missa Hornstulls egna biograf - Bio Rio.

Kommunikationer i området finns det gott om. Du tar dig enkelt med tunnelbana, buss, bil eller cykel från holmen. Busslinje 66 och 54 går precis runt knuten, Hornstulls tunnelbana (röda linjen) är 7-8 minuter bort och här finns även 4:ans buss.

Mer om mäklarna