Lilla Essingen - Kungsholmen, Stockholm

Disponentgatan 1

REDO™
  • 1 rum
  • 30 kvm
  • Bostadsrätt

"KVADRATSMART PÄRLA PÅ LILLA ESSINGEN"

Varmt välkommen att flytta in till denna charmiga lägenhet på Lilla Essingen som bjuder på 30 ytterst väldisponerade kvadratmeter. Du slås direkt av lägenhetens fina ljusinsläpp som kommer från de stora fönsterpartierna i vardagsrum och kök. Vardagsrummet ger dig luftiga lättmöblerade ytor och gott om utrymme för sällskapsdel, säng och övrig möblering. Vacker fiskbensmönstrad parkett på golvet samt ljusa väggar och tak. Stilfullt rymligt kök med ett ljust laserat plankgolv som är fullt utrustat med kyl/frys, spis, fläkt, ugn, goda arbetsytor och förvaring.

Välskött och stabil förening som äger marken. Fantastisk takterrass för föreningens medlemmar att nyttja.

På Lilla Essingen bor du mitt i Kungsholmens idyll. Den perfekta blandningen av både stadsliv och den härliga omgivningen kring Mälaren. Ett stenkast bort finner du Luxparken och Luxviken med badplatser och strandpromenader. Ön har också ett bra utbud av caféer, restauranger och butiker. Restaurang Lux Dag för Dag, Pappas Deli samt bageriet Pesso är några av favoriterna. Den vackra strandpromenaden är naturskön med utsikt över Mariebergsfjärden och ett aktivt båtliv. I närhet av lägenheten ligger öns populära och välsorterade Ica butik som erbjuder generösa öppettider. För den som gillar träning utomhus finns fina strandpromenader och löparspår, annars finns det också träningsmöjligheter på stc, utomhusgym vid Luxparken samt gymmet Oasen inom kort gångavstånd.

Kommunikationerna hit är oslagbara och du tar dig lätt till och från ön med buss 1 samt 56. Busslinje 1 som går mellan Stora Essingen och Frihamnen tar dig till Fridhemsplan på några minuter och vidare till bl.a Hötorget och Stureplan. Busslinje 56 går mellan Stora Essingen och Fridhemsplan via Hornsberg. Från Fridhemsplan har du tunnelbanans blå och gröna linje samt flertalet bussar. Tvärbanan ligger också nära och förbinder Stora Essingen med Alvik, Liljeholmen och Hammarby Sjöstad. SL-pendlarbåt med hållplats Luxparken finns några minuter från lägenheten. Vill du cykla tar du dig in till stan på 10-15 minuter. Här finns även påfart till E4:an vilket du gör att du slipper många bilköer.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Lilla Essingen - Kungsholmen, Stockholm

Disponentgatan 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.