Lilla Essingen - Kungsholmen, Stockholm

Strålgatan 21

Såld
  • 1,5 rum
  • 35 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastisk mini-2:a med balkong - Perfekt planerad lägenhet - Attraktivt läge på Lilla Essingen

Välkommen att flytta till Lilla Essingens charmiga mini-tvåa som bjuder på 35 ytterst väldisponerade kvadratmeter. Du slås direkt av lägenhetens fantastiska ljusinsläpp som kommer från de stora fönsterpartierna i vardagsrum och sovrum. Vardagsrummet ger dig luftiga lättmöblerade ytor som ger dig gott om utrymme för sällskapsdel och övrig möblering. Generöst fönsterparti med vacker fönsterbänk i sten och utgång till balkong. Det mysiga sovrummet passar såväl för singelboende som för ett par och rummet kan lätt möbleras med en 140 säng. Fina originaldetaljer på skjutdörren mellan kök och sovrum. Även köket nås av det generösa ljusinsläppet från både sovrum samt vardagsrum.

På Lilla Essingen bor du mitt i Kungsholmens idyll. Den perfekta blandningen av både stadsliv och den härliga omgivningen kring Mälaren. Ön bjuder också på en härlig grönska. Ett stenkast bort finner du Luxparken och Luxviken med badplatser och strandpromenader. Ön har också ett bra utbud av caféer, restauranger och butiker. Restaurang Lux Dag för Dag, Pappas Deli samt bageriet Pesso är några av favoriterna. Den vackra strandpromenaden är naturskön med utsikt över Mariebergsfjärden och ett aktivt båtliv. I närhet av lägenheten ligger öns populära och välsorterade Ica butik som erbjuder generösa öppettider. För den som gillar träning utomhus finns fina strandpromenader och löparspår, annars finns det också träningsmöjligheter på STC samt gymmet Oasen inom kort gångavstånd.

Kommunikationerna hit är oslagbara och du tar dig lätt till och från ön med buss 1 samt 56. Busslinje 1 som går mellan Stora Essingen och Frihamnen tar dig till Fridhemsplan på några minuter och vidare till bl.a Hötorget och Stureplan. Busslinje 56 går mellan Stora Essingen och Fridhemsplan via Hornsberg. Från Fridhemsplan har du tunnelbanans blå och gröna linje samt flertalet bussar. Tvärbanan ligger också nära och förbinder Stora Essingen med Alvik, Liljeholmen och Hammarby Sjöstad. SL-pendlarbåt med hållplats Luxparken finns några minuter från lägenheten. Vill du cykla tar du dig in till stan på 10-15 minuter. Här finns även påfart till E4:an vilket du gör att du slipper många bilköer.

Mer om mäklarna