Lilla Essingen - Kungsholmen, Stockholm

Luxgatan 27, 3 tr

Såld
  • 2 rum
  • 51 kvm
  • Bostadsrätt

Det perfekta boendet med ett ljust härligt läge - inglasad balkong med sjöutsikt - fantastisk köksö

INGLASAD BALKONG - INSYNSSKYDDAT - KÖKSÖ MED VINKYL - SJÖUTSIKT

Varmt välkommen till härliga Luxgatan 27. Första klivet in i lägenheten ger en försmak på den ljusa och hemtrevliga atmosfär som bostaden erbjuder tack vare den optimala planlösningen!

Här finner du en ljus och välplanerad lägenhet i ett högt och soligt Insynsskyddat läge med en fantastisk utsikt. Från bostadens inglasade balkong har du sjöutsikt med soltimmar från ca lunchtid till kväll. En härlig social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger tillfälle för många trevliga middagsbjudningar. Stora fönsterpartier som bringar lägenheten mycket ljus. Köket har även en nybyggd exklusiv köksö med vinkyl och en bänkskiva av sten som ger en känsla av lyx.

Här bor du i en välskött äkta bostadsrättsförening som äger marken och har en fin innergård med grönska, utemöbler samt lekplats för dom små. Ett svårslaget drömboende! Garage finns i huset och nås direkt via hissen. Föreningens medlemmar har tillgång till en bokningsbar gästlägenhet.

På Lilla Essingen bor du mitt i Kungsholmens idyll. Den perfekta blandningen av både stadsliv och den härliga omgivningen kring Mälaren. Ön bjuder också på en härlig grönska. Ett stenkast bort finner du Luxparken och Luxviken med badplatser och strandpromenader. Ön har också ett bra utbud av caféer, restauranger och butiker. Restaurang Lux Dag för Dag, Pappas Deli samt bageriet Pesso är några av favoriterna. Den vackra strandpromenaden är naturskön med utsikt över Mariebergsfjärden och ett aktivt båtliv. I närhet av lägenheten ligger öns populära och välsorterade Ica butik som erbjuder generösa öppettider. För den som gillar träning utomhus finns fina strandpromenader och löparspår, annars finns det också träningsmöjligheter på STC, Oasen eller SATS inom kort gångavstånd.

Du tar dig lätt till ön med busslinje 1 som går mellan Stora Essingen och Frihamnen via Fridhemsplan, Hötorget och Stureplan. Busslinje 56 går mellan Stora Essingen och Fridhemsplan via Hornsberg. Tvärbanan ligger också nära och förbinder Stora Essingen med Alvik, Liljeholmen och Hammarby Sjöstad. SL:s pendlarbåt har en hållplats några minuter från lägenheten. Snabb påfart till E4:an gör att du slipper många bilköer.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mera info!

Mer om mäklarna