Kungsholmen, Stockholm

Celsiusgatan 8

Såld
  • 2 rum
  • 43,5 kvm
  • Bostadsrätt

FANTASTISK BALKONG MOT INNERGÅRD - CITYLÄGE - POPULÄR BRF

Centralt belägen tvåa med yteffektiv planlösning, tyst gårdsläge och rymlig balkong mot innergård.

Varmt välkommen till denna ljusa tvåa med en härlig balkong mot en lugn och grönskande innergård, belägen på andra våningen. Fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och vackra fönsterbänkar. Vardagsrummet erbjuder generösa sällskapsytor med gott om utrymme för en soffa, större middagsbord samt övrigt möblemang. Detta skapar en öppen och inbjudande atmosfär där man kan umgås med familj och vänner. Det rymliga sovrummet ger gott om plats för en dubbelsäng och tillhörande möblering. Härifrån når du även den fantastiska balkongen som är belägen mot den trivsamma innergården som ger härliga soltimmar fram till lunch. Köket är modernt renoverat och utrustat med spishäll, fläkt, diskho, integrerad kyl/frys samt diskmaskin. Genomgående har lägenheten bevarade furugolv och målade väggar i moderna nyanser.

Brf Järnvägsmannen är en ytterst välskött förening med garage, bastu, källsorteringsrum och en fantastisk tvättstuga. Husen omsluter en grönskande innergård med vackra planteringar och flertalet grill- och sittplatser. I avgiften är värme, vatten och Kabel-TV inkluderat.

På Celsiusgatan 8 bor du med ett tyst och lugnt gårdsläge samt med allt innerstan har att erbjuda precis utanför dörren. Med Fridhemsplan precis runt knuten finns allt du kan tänkas behöva med service, matbutiker samt Västermalmsgallerian med stort utbud av shopping. Det finns ett mångfald av trevliga caféer och välbesökta restauranger i närområdet. Kort gångavstånd till Centralstationen samt Kungsgatan och city. För er som föredrar ett aktivt liv finns flertalet gym samt Kronobergsparken och vackra promenadstråk som nås med någon minuts promenad. Runt om Kungsholmen finns ca 1 mil vackra löparspår och på vägen passerar du grönskande Rålambshovsparken och strandpromenaden i Hornsberg samt vackra Norr Mälarstrand. Kommunikationerna utanför är oslagbara med en mängd bussar som passerar utanför dörren samt tunnelbanans blå samt gröna linje som ligger 2-3 minuter bort.

Mer om mäklarna