Kungsholmen, Stockholm

Kungsklippan 12

Såld
  • 1 rum
  • 30,5 kvm
  • Bostadsrätt

Balkong med en utsikt över Stockholms vackra takåsar - Optimalt planerad 1:a - centralt läge

- Balkong i insynsfritt läge
- Perfekt planerad
- Centralt läge

Välkomna till denna mycket välplanerade lägenhet med ett perfekt cityläge på nedre Kungsholmen i en stabil Brf.
Luftig, ljus lägenhet med lättmöblerade ytor med stora fönsterpartier. Rummet är rymligt och har plats för både soffa, matplats och sovdel. Stilrent ordentligt kök med god förvaring och stora arbetsytor. Härifrån nås även lägenhetens härliga balkong där det finns möjlighet att njuta av sommarsolen. Lägenheten har gott om förvaringsutrymme samt tillhörande källarförråd.

Brf Kungsklippan är en äkta förening som äger marken och en av Sveriges största föreningar. Det finns ett flertalet underbara takterrasser att nyttja för föreningens medlemmar samt gästlägenhet och övernattningsrum.

På Kungsklippan 12 bor du med ett ytterst centralt, attraktivt och lugnt läge på Kungsholmen. Kommunikationerna är oslagbara med Rådhusets tunnelbanenedgång precis utanför porten. City och T-centralen med tågförbindelser, citybussar, tunnelbana och Arlanda Express når du med cirka 5 minuters promenad. Med cirka 10 minuters promenad når du Åhléns City, Sergels torg och all shopping Stockholm innerstad har att erbjuda. Vackra promenadstråk längs vattnet och Norr Mälarstrand som tar dig runt Kungsholmen ligger strax intill och i närområdet finns matvarubutiker och flertalet populära restauranger. Här bor du med det bästa citynära läget på Kungsholmen och har direkt närhet till allt du kan tänkas behöva!

Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna