Kungsholmen, Stockholm

Bergsgatan 27

Såld
  • 4 rum
  • 105 kvm
  • Bostadsrätt

VÄLKOMNANDE FIN FAMILJEVÅNING - SEKELSKIFTESCHARM - HÖGST UPP I HUSET - BALKONG MOT INNERGÅRD

Varmt välkommen till denna familjevåning i ett sekelskifteshus med bästa läget på nedre delen av Kungsholmen intill Kungsholmstorg och Rådhusparken.
Hemtrevlig, ljus och luftig välplanerad lägenhet lugnt belägen högst upp i huset. Genomgående lägenhet med vackra sekelskiftesdetaljer såsom spröjsade fönster, vackra golv och generös takhöjd. Den underbara balkongen är belägen mot innergården med en fantastisk utsikt över takåsarna. Till lägenheten tillhör både ett vindsförråd samt ett källarförråd.
Föreningen är välskött med god ekonomi och marken innehas med äganderätt.

Det här läget passar utmärkt för dig som vill ha nära till såväl stadspulsen som till grönområden och vattnet. Här bor du med ett toppläge intill Rådhuset och vackra polishusparken med tunnelbanans blå linje 1 minut bort samt bra kommunikationer med buss. Du finner även all tänkbar service, flertalet restauranger och caféer precis utanför dörren. Med en kort promenad når du Kungsholmstorg åt ena hållet och Fridhemsplan åt det andra. Du tar dig snabbt ner till Norr Mälarstrand med grönskande promenad- och löparstråk som tar dig cirka 1 mil runt Kungsholmen.

Mer om mäklarna