Kungsholmen, Stockholm

Vitalisvägen 3

REDO™
  • 3 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 4 375 000 kr
Månadsavgift: 3 272 kr/mån

Kvadratsmart hem där historisk charm möter modern bekvämlighet - Måste upplevas!

Välkommen till denna 30-tals pärla på Kungsholmen, där varje detalj berättar en historia av tidlös elegans och modern komfort. Den öppna planlösningen kombinerat med 30-talscharmen ger dig en unik och oväntad rymlig 3:a trots sina kvadratmeter. Med en kvadratsmart planering har man här lyckats skapa ett luftigt och generöst hem som inte tummar på komforten och funktionaliteten. Du möts av imponerande takhöjd, breda fönsternischer och stora spröjsade fönster som bjuder in det mjuka dagsljuset att dansa över parketten.

Vardagsrummet är lättmöblerat och ger plats åt en generös soffa om man så önskar. Likaså ger matplatsdelen flexibilitet. Gillar du middagsbjudningar kan du med fördel inreda med det större matbordet som ger plats åt hela sällskapet. Placeringen av köket gör att du enkelt interagerar med dina gäster även medan du lagar Ernst senaste matkreation. Den praktisk köksön som öppnar upp mot den öppna rummet blir en stilfull men samtidigt praktisk avgränsning. I likhet med övriga bostaden har man även i köket tänkt till. Här får du gott om förvaringsmöjligheter med många skåp, både över och under samt öppen liksom sluten förvaring. Och du har generös arbetsyta vilket gör det till ett nöje att förbereda och servera dina favoriträtter.
.
De två generösa sovrummen erbjuder både garderob och yta för dubbelsängen utan problem. Även här har du vackra spröjsade fönsterpartier. Badrummet är ljust med kaklade väggar och klinker på golv. Och självklart med komforten av golvvärme samt en tvättdel med tvättmaskin, perfekt när du inte orkar gå till föreningens tvättstuga. Är förvaring viktigt för dig kan du glädjas av goda förvaringsmöjligheter i bostaden, så som en klädkammare men också externt i ett förråd. Ett perfekt extra utrymme.

Som grädden på moset blir du en del av en fantastisk förening som erbjuder enormt mycket mer än vad som hör till vanligheten. Här har du gym och bastu. Och har du släkt eller vänner som behöver sova över finns uthyrningslägenheter till förfogande för medlemmarna. Vill du ha ett kalas men inte så sugen på att hålla det i lägenheten kan du enkelt boka upp föreningslokalen. Och känner du att du har behov av ett hemmakontor samtidigt som du är i behov av båda sovrummen som lägenheten erbjuder har vi en lösning här också! Du har nämligen möjlighet att få boka upp arbetsplats i föreningens byggnad. Förutom faciliteterna inne i fastigheterna finns även en prunkande gård att njuta av. Föreningen har rustat upp grillplats med trevliga sittplatser - perfekt för en sommarsammankomst! Det här hemmet har verkligen en heltäckande livsstilslösning, kom och ta chansen!

Med en perfekt balans mellan historisk charm och modern komfort är denna lägenhet med sitt lugna men samtidigt centrala läge ett perfekt val för dig. Låt dig inte luras av de blygsamma kvadratmeterna - detta hem kommer behaga dina behov. Välkommen att få uppleva ett hem där historiens charm möter dagens bekvämligheter på ett ypperligt genialiskt sätt!

Nyfiken på att veta mer? - Kontakta mäklare Paola för ytterligare information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Kungsholmen, Stockholm

Vitalisvägen 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.