Kungsholmen, Stockholm

Pilgatan 19B

Såld
  • 2 rum
  • 62 kvm
  • Bostadsrätt

Den perfekta renoveringsdrömmen på en fantastisk adress mitt på centrala Kungsholmen

Välkomna till denna fantastiska renoveringsmöjlighet som säljs av föreningen. Lägenheten återfinns på en attraktiv adress mitt i centrala Kungsholmen. Här erbjuds alla möjligheter och förutsättningar för att kunna skapa ditt nya drömhem!

När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande hall med plats för avhängningsmöjligheter. Lägenheten kan nås antingen via hiss eller trappor och har en säkerhetsdörr för ökad trygghet. De generösa och vackra fönsterpartierna i vardagsrummet med utsikt över Landstingshuset släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket skapar en rymlig och ljus atmosfär. Totalt sett utgör denna lägenhet en utmärkt möjlighet till renovering för dem som önskar bo i en charmig sekelskiftesfastighet med centralt och lugnt läge mitt i stadskärnan.

Det är en äkta förening som äger marken med 10 st hyreslokaler som ger mycket goda årliga intäkter samt 9 st hyresrätter (dolda tillgångar). Försäljning av denna bostad kommer tillföra kapital till föreningen för extra nedamortering av lån. Stambyte genomfördes 2019.

Det här läget passar utmärkt för dig som vill ha nära till såväl stadspulsen som till grönområden och vattnet. Här bor du med ett toppläge intill Rådhuset och vackra polishusparken med tunnelbanans blå linje någon minut bort samt bra kommunikationer med buss. Du finner även all tänkbar service, flertalet restauranger och caféer precis utanför dörren. Med en kort promenad når du Kungsholmstorg åt ena hållet och Fridhemsplan åt det andra. Du tar dig snabbt ner till Norr Mälarstrand med grönskande promenad- och löparstråk som tar dig cirka 1 mil runt Kungsholmen.

Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna